Podzimní kolekce v butiku THE WOMAN

Vzpomínáte, jak jsem vám ještě před prázdninami představila zbrusu nový butik s italskou módou, The Woman? Mají tu opravdu krásný věci, který se líbí – a nejenom mně. ;) Aktuálně tu je už nová, podzimní kolekce, kterou majitelky nedávno dovezly z Itálie. Vyrazila jsem ji omrknout – a holky, fakt stojí za to! Tady je moje reportáž… :)
Za každý nový butik v Brně, který má co nabídnout, jsem sama moc ráda. Oblečení si v podstatě kupuju jen v takových obchodech, nabídka velkých módních řetězců mě obvykle moc neosloví… Dokonce, i moje dřív oblíbená Zara mi se svou kolekcí přijde poslední rok…minimálně nudná.
Naopak, oblečení v menších buticích vnímám jako daleko víc originální, zajímavé – je vidět, že se majitelé snaží se v sortimentu odlišit. A toho si cením. :)
Přesně takový je i nový butik The Woman, o kterém jsem vám tu psala před začátkem prázdnin. Najdete ho v ulici U Červeného mlýna a upřímně, mají tu opravdu moc hezké věci. Stylově bych oblečení zařadila jako sportovně – elegantní, ale vyberete si tu hezké kousky v podstatě pro všechny příležitosti.
Majitelky butiku jezdí kolekce osobně vybírat do Itálie – oblečení, které tu koupíte, je od celé řady zajímavých italských značek. Některé jsem znala už dřív, právě z Itálie…
Zpátky ale k podzimním novinkám! Co aktuálně v butiku The Women najdete? Mnoho krásných věcí!
Zaujaly mě sukně, šaty – jsou právě ve zmiňovaném spotovně – elegantním duchu. Sama právě šaty i sukně nosím nejraději, mám ráda ženskou módu – kterou nosím v podstatě celoroočně. K takovým sukním, šatům, si můžete vzít jak boty na podpatku, tak třeba tenisky, k tomu koženou bundu, takový look se mi líbí úplně nejvíc!
Nádherné kabátky, kardigany, svetry…ty také v butiku The Woman najdete – mají perfektní střihy a sedí přímo dokonale!
Určitě tu omrkněte i trička, košile a mikiny…
… a také džíny! Super střihy, materiály a originální zpracování.
Za pozornost tu pak stojí také zbrusu nová značka Happiness – jsou to sportovní věci, které jsou úžasně pohodlné, příjemné a mají super střihy!
Zkrátka, o butiku The Woman musíte vědět, je to jeden z těch, které v Brně stojí za návštěvu! A navíc, potkáte se tu přímo s majitelkami, které jsou moc milé, rády vám poradí a pomohou vytvořit zajímavý outfit, který vám bude slušet :)

Spoustu fotek mých outfitů z butiku The Women omrkněte také ve fotogalerii!

Butik The Women najdete na adrese U Červeného mlýna 613/4.

ODKAZ: THE WOMAN / facebook