Slevy v butiku VIMINI

Mám pro vás pestrou inspiraci z mého oblíbeného butiku Vimini, ten najdete v centru Brna na Pekařské 13. Právě v tomto butiku totiž stále probíhají velké zimní slevy a výprodeje, takže tu můžete ulovit super kousky za skvělé ceny! Slevy tu jsou 30 – 70%, což se na výsledných cenách skutečně už hodně projeví. Stavte se sem mrknout, třeba objevíte něco hezkého, co vám udělá radost. A je tu k dostání i krásná nová kolekce! Naladit vás může i můj následující článek se spoustou fotek…

Kdy jindy si koupit něco hezkého na sebe, než právě nyní – kdy se dají koupit nádherné věci stále ve slevách! A věřte, mezi zlevněnými kousky můžete najít velké poklady! Stavte se mrknout třeba do butiku Vimini, ten najdete v Brně na Pekařské 13.

Právě o nabídce tohoto butiku vám tu píšu poměrně často, výběr je tady vždy senzační a také, sympatické jsou ceny – ty jsou aktuálně ještě nižší, protože na kousky z podzimní a zimní kolekce zde platí slevy! Slevy jsou v rozpětí 30 – 70%, což se na výsledných cenách opravdu už hodně projeví.

Zkrátka, oblečení ze zimních a podzimních kolekcí musí pryč – je třeba uvolnit místo jarním novinkám, které tu jsou mimochodem také už k mání! O těch vám napíšu už velmi brzy!

Co tedy nyní ve Vimini ve slevách pořídíte? Super outfity, které užijete jak nyní, pod kabát, tak i během prvních jarních dnů!

Ve slevách najdete originální pletené svetry a zajímavé kardigany – musím říct, že každý z těchto svetrů je svým způsobem jedinečný, výjimečný – se zdobenými detaily, výšivkami, aplikacemi…

Krásné tu jsou i přechodové kabátky – za super ceny! Mají je tu v několika barvách!

Fajn jsou i teploučké rolákové šaty, opět super věc na první jarní dny.

Omrkněte tu i džíny a kalhoty, jsou z velmi příjemných materiálů.

Kalhoty, ale i doplňky, jako jsou brože, nebo pásky…jsou už z nových kolekcí.

Naprostou novinkou v butiku Vimini jsou pak vlastní „Vimini trička“ – jsou  z bavlněného materiálu, k dispozici v pěti barvách, ve velikosti S a M. Trička stojí 390,- a jako správné fanynky butiku Vimini je přece musíte mít! :)

Butik Vimini můžete navštívit osobně na Pekařské 13, nebo vám majitelka Míša ráda pošle balíček kamkoliv do ČR i SR.

Butik VIMINI najdete v Brně na Pekařské 13.

ODKAZ: VIMINI / facebook

ODKAZ: VIMINI_MODA / instagram