Inspirace – Dorina X Raye kolekce Love of your live

Dámy, mám pro vás inspiraci na jedinečnou, novou kolekci spodního prádla Love of your live značky DORINA, která vznikla ve spolupráci s talentovanou zpěvačkou Raye! Tato kolekce, kterou exkluzivně nabízí eshop i kamenné prodejny Triola, je navržena v glamour, retro stylu a mimo to, že se jedná o opravdu nádherné kousky, je kladen důraz i na ekologický charakter této řady. Prádlo v této kolekci je totiž vyrobeno z recyklovaného materiálu! Víc informací a fotek v následujícím článku… POZOR! Mám pro vás slevový kód „MISA10“ – ten platí na veškeré zboží i to co je v akci. Pokud se registrujete, nebo už jste registrovaná v Triola Klubu, máte navíc slevu 3 %, takže s mým kódem dohromady 13 %! Kód můžete uplatnit na eshopu www.triola.cz i v kamenných prodejných Triola. Kód platí do 7. března!

Já jsem měla možnost vyzkoušet z nového kolekce Dorina X Raye Love of your life neodolatelný overal na spaní, který je tak příjemný! Úžasně sedí, je pohodlný – což právě během spánku určitě oceníte. A mimo to, je i neuvěřitelně sexy!

O značce Dorina jsem vám tu už několikrát psala, právě prádlo Dorina je k dostání jak na eshopu, tak v kamenných prodejnách mé oblíbené značky Triola. Triola má právě se značkou Dorina dlouhodobou spolupráci – v rámci které nyní nabízí i tuto zbrusu novou kolekci Dorina X Raye.

Jak jsem zmínila, právě tato kolekce je skutečně zajímavá – nejen luxusním, glamour retro designem. Za pozornost stojí i zpracování a materiál, vše je totiž vyrobeno z recyklovaných vláken. Dorina je moderní firma, které záleží na životním prostřední. Mimochodem, nejen prádlo, ale i veškeré obaly a ramínka jsou recyklovaných materiálů!

Na nové kolekci Dorina X Raye Love of your life se podílela oblíbená a talentovaná zpěvačka Raye. V rámci této ECO kolekce najdete nejen tyto kouzelné overaly, ale i další kousky – luxusní saténový župánek s potiskem květin, romantický korzet, vysoké kalhotky s odepínacími podvazkovými pásy, klasické kalhotky a push up pdoprsenku. Novinky z kolekce značky Dorina si můžete prohlédnout ZDE.

Zmiňovaný overal na spaní je k dostání pouze v černé barvě, v krémové barvě, včetně škrabošek na oči, jsou exkluzivitou, která se neprodává. Právě o tento overal v krémové barvě, navíc se škraboškou na oči a s praktickým sáčkem, můžete soutěžit na mém Instagramu @misasalacova!

Prádlo značek Triola, ale i Dorina, koupíte v obchodech Triola (jejich seznam najdete ZDE). Na všech prodejnách platí pro zákazníky odborné poradenství zdarma!

Mimochodem, prádlo od Trioly můžete objednávat také přes eshop – výhodou je, že vyzvednete na prodejně s možností vyzkoušení i vrácení zboží, to vše ZDARMA. Na eshopu si také můžete zjistit dostupnost zboží na prodejnách, je zde aktivní chat, takže vám zde hned poradí. Je možné si objednat zboží také s doručením domů, nebo do Zásilkovny – Zásilkovna zdarma pro členy Triola Klubu při nákupu nad 499 Kč.

Připomínám můj slevový kód „MISA10“ – ten platí na veškeré zboží i to co je v akci. Pokud se registrujete, nebo už jste registrovaná v Triola Klubu, máte navíc slevu 3 %, takže s mým kódem dohromady 13 %! Kód můžete uplatnit na eshopu www.triola.cz i v kamenných prodejných Triola. Kód platí do 7. března!
Kód nelze kombinovat s dalšími kódy.

Obchody TRIOLA najdete v Brně na Orlí 20 a pak také v Avion Shopping Parku.

ODKAZ: TRIOLA / web, eshop
ODKAZ: TRIOLA / facebook
ODKAZ: TRIOLA / instagram