Slevy a výprodeje v pfb CONCEPT STORE

Musím vám napsat o velkých výprodejích a slevách v mém oblíbeném multibrandovém obchodě pfb Concept Store na Panské! Mnoho nádherných věcí tu totiž pořídíte až o 80% levněji, a to se na výsledné ceně už hodně projeví. O něčem takovém prostě musíte vědět! ;) Víc v následujícím článku se spoustou fotek…

Co se nabídky jedinečných a v módním světě respektovaných labelů týká, je pfb Concept Store na Panské rozhodně tím NEJ v Brně! Mají tu na jednom místě opravdu širokou škálu skvělých značek, které budete jistě dobře znát. Patří mezi ně Hugo Boss, Calvin Klein, Chiara Ferragni, Ted Baker, Karl Lagerfeld, Geox…

Jak určitě dobře víte, kousky od výše zmíněných labelů často nebývají úplně levnou záležitostí, ale věřte, i tyto krásné věci se dají pořídit za opravdu zajímavé ceny!

V pfb Concept Store totiž probíhají velké slevy a výprodeje, které jsou až neuvěřitelných 80% – což se na výsledné ceně skutečně hodně projeví!

Slevy tu probíhají již dlouho a potrvají až do vyprodání zásob kousků, kterých se slevy týkají. A můžu vám říct, nakoupíte tu za super ceny opravdu krásné věci!

Já jsem vám tu pro inspiraci nafotila pár outfitů těch značek, kterých se slevy týkají. Které to přesně jsou?

Výhodněji zde koupíte krásné věci od dobře známého brandu Love Moschino – zvláště věci na zimu, svetry, mikiny, bundy…jsou hodně povedené!

Slevy se zde týkají také některých věcí od ikonické značky Karl Lagerfeld

…ovšem, levněji pořídíte i krásné oblečení od značky Hugo Boss! Já jsem si zamilovala jejich dlouhé plisované sukně, vypadají perfektně třeba právě v kombinaci s koženou budnou.

Slevý jsou i na některé kousky brandu Calvin Klein!

Sympatická je mi i móda italské značky Silvian Heach, jsou to nadčasové, velice dámské věci, které dokonale sedí. Na vybrané věci se opět vztahují slevy.

Omrkněte i oblečení Ted Baker, také stojí za pozornost – i ty kousky, které jsou ve slevách!

A pozor! Za super ceny koupíte i oblečení a doplňky od legendární italské blogerky Chiary Ferragni!

Zkrátka, určitě doporučuji zajít se do pfb Concept Store mrknout, věřím, že tu rozhodně objevíte něco, co vám padne do oka! :)

Na více fotek se detailně podívejte také do fotogalerie. ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / eshop

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram