Slevy a nová kolekce v Plaza Fashion Store

Pokud sháníte něco hezkého na sebe, nebo si chcete „jen tak udělat radost“, určitě se zajděte mrknout do Plaza Fashion Store! Na spoustu věcí ze zimní kolekce jsou tu slevy, a to 50%, což se na výsledných cenách už hodně projeví. Mimo to, k dostání už jsou tu i novinky od celé řady značek – spoustu zajímavých outfitů jsem vám zde nafotila pro inspiraci, mrkněte v následujícím článku se spoustou fotek!

Multibrand butik Plaza Fashion Store nemá v Brně svou koncepcí a nabídkou obdoby – je tu pestrý sortiment jedinečné módy od celé řady mnoha značek, s výběrem pro dámy, pány a dokonce i pro děti. Navíc, můžete se tu těšit vždy na aktuální řady a kolekce daných značek, takže pokud módu a trendy sledujete, tady si rozhodně vyberete. :)

Já vám zde o aktuální nabídce Plaza Fashion Store píšu často, protože jsou zde velmi často krásné novinky, které si zaslouží, abyste o nich věděli!

Ovšem, než se dostanu k představení zmiňovaných novinek, musím vám napsat o velkých slevách, které v Plaza Fashion Store nyní probíhají – jsou tu velké zimní výprodeje a slevy se týkají mnoha krásných kousků!

A pozor, slevy jsou opravdu velké, ve výši 50%, což se na výsledné ceně už opravdu zásadně projeví.

Za takto super ceny tu koupíte velké poklady – třeba super kousky od Armani Exchange, nádherné věci od značky Pinko, Replay a od celé řady dalších.

Inspiraci na věci ve slevách přikládám i na několika fotkách! :)

Tak a k novinkám – těch je v Plaza Fashion Store celá řada! A mnoho z nich už se nese v duch jara – které tu bude, doufáme, co nevidět!

Pár outfitů z nových kolekcí jsem vám opět nafotila i pro inspiraci – vybírat můžete z krásných šatů (které mimochodem můžete nosit i nyní, v zimě – stačí si k nim vzít punčochy a vyšší boty)…

Šaty jsou opravdu překrásné, zejména ty od značky Replay! Lehounké, z krásných materiálů.

Velmi příjemné byly i tyto šaty značky Fracomina! Denim obecně miluji, v tomto případě v podobě šatů vypadá daný kousek božsky, sexy! Šaty mají navíc vyšší podíl elastanu, jsou pružné a skutečně velmi příjemné.

Mě si získal i tento růžový kabátek. Nebojím se výrazných barev, dokonale vás takový outfit rozzáří! A když ostatní kousky zvolíte v klasice – třeba černé barvě, nepůsobí to ve výsledku přehnaně výrazně a barevně.

Mým dalším favoritem byl pak tento overal! Nesmírně příjemný a pohodlný.

Jinak v Plaza Fashion Store omrkněte i zajímavé kalhoty – mimo džíny tu mají třeba i aktuální módní hit, který se nám vrací na scénu – manžestr! Vůbec se tohoto materiálu nebojte, je skvělý a vypadá i po letech pořád dobře. :)

Velmi efektní jsou pak Replay kalhoty s hadím vzorem!

Dámy, pánové i děti – vyražte do Plaza Fashion Store, slevy i krásné novinky si rozhodně vaši pozornost zaslouží!

Obchod Plaza Fashion Store najdete v brněnském H-Parku na Heršpické 1009/11c, nakupovat můžete také na eshopu, viz odkaz níže!

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / web, eshop
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / facebook
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / instagram