Skvěle padnoucí prádlo pro všechny velikosti v obchodu Budoár

Na blogu jsem vám už psala, že v centru Brna, na Květinářské ulici (pod Zelňákem), najdete jeden zajímavý obchůdek, který je velmi dobře vybavený potřebami pro nás, ženy. Zaměřují se tu na punčochové zboží a mimo to, také na krásné a dokonale padnoucí spodní prádlo, a to pro všechny velikosti! A právě toto prádlo vám chci dnes představit ve své reportáži. A abyste neřekli, že všechno fotím vždy na sobě – tak vám ukážu, jak takové kousky sluší i jiné velikosti. ;) Děkuji tímto sympatické Tereze, že s námi do toho šla! ;) Víc už v mém článku!
Tak holky, ruku na srdce, která z vás ví, jakou má velikost podprsenky, hmmm? Já se přiznávám, že jsem pěkně dlouho žila v omylu. :) Když si totiž kupujete prádlo třeba v řetězcích, kde se vám kdy málokdo věnuje, tak prostě vezmete něco, co se vám líbí a zkoušíte. Nějak to sedí, zaplatíte a hotovo. Jenže, častokrát si koupíme takový kousek, který nám ve finále místo kýženého efektu akorát tak škodí.
Zkrátka, kupovat prádlo, holky, to chce prostě „pod dohledem“. ;) A taky tam, kde tomu rozumí a hlavně, mají tam co nabídnout! Protože, jak dobře vím, tak ještě my, holky, s relativně „standardní“ velikostí, něco vždycky seženeme. Ale dámy, co mají objemnější hrudník, plnější prsa, široká záda, nebo naopak velice drobná prsa, tak ty mají obvykle problém…
V obchodě Budoár prádlu opravdu rozumí a hlavně, mají tu až neskutečně pestrý sortiment. Moje milé, tady seženete dokonale padnoucí prádlo opravdu ve všech velikostech, a to i v těch opravdu velkých a naopak, i v těch velmi malých.
Mají tu například jako jediní u nás skvělou značku LUNA Miracle – ta nabízí speciální střih podprsenek s košíčky ve vel. B a umí vytvořit neskutečný výstřih. ;)
Já jsem vám tu několik zajímavých kousků podprsenek nafotila a POZOR! Abyste neřekli, že vždy všechno fotím jen na sobě, tak jsem některé prádlo vyfotila i na krásné Terezce, která má jinou velikost, jako já. 
A můžete se přesvědčit, že jí všechny ty krásné kousky nejen sluší, ale hlavně, perfektně sedí!
Pokud si lámete hlavu, jakou máte velikost, jaký střih vám bude sedět, můžete se tu v klidu svěřit do péče vyškoleným paním prodavačkám, které se vám budou ochotně věnovat a správnou velikost a to, co vám bude slušet, vám zde najdou. Jsem si zkrátka jistá, že odejdete maximálně spokojené! :)
Kromě podprsenek, spodního prádla, punčochového zboží a celé řady doplňků (podvazky, vycpávky, ramínka…), mají v obchodě Budoár i velkou nabídku stahovacího spodního prádla – opravdu, celou řadu střihů, variant a samozřejmě, také velikostí.
Právě stahovací spodní prádlo dokáže prokázat velkou službu. ;) Chce si to vždy vybrat o velikost menší, než si věci obvykle kupujete – stahovací prádlo dokáže pak až divy. :) A nemyslete, takové prádlo se hodí i pro štíhlé ženy, kterým dokáže dobře zaoblit, zpevnit a zformovat postavu.
V nabídce tu jsou i krásné korzety – a to i v různých velikostech. Tento na fotce tu mají například i ve velikosti 85G!
Zkrátka, dámy, zkuste se zastavit do Budoáru na Květinářskou 3, tady si perfektní prádlo rozhodně vyberete – pro každodenní nošení, pod šaty, vlastně pro jakýkoliv účel a příležitost. ;)
A na závěr jedna zajímavá informace!
Od čtvrtka 7. 2. tu bude i pravidelné poradenství v oblasti prádla, ale i třeba o tom, jak správně nakupovat punčochy. Bude to vždy od 12:00 a zájemkyně se budou moci hlásit předem, aby byl na každou dostatek času. Pro každou bude navíc připraven dáreček! :)
Na více fotek se podívejte také do fotogalerie. ;)
Toto nádherné prádlo si můžete také objednat přes eshop, viz odkaz níže.