Shopping tipy z Campus Square Brno

I během srpna jsem v nákupním centru Campus Square Brno objevila v obchodech spoustu zajímavých věcí, o které se s vámi chci podělit! Je tu mnoho novinek a také, stále probíhají letní slevy a výprodeje. Tady je moje reportáž!

Zajímají vás novinky v obchodech, chcete mít přehled o slevách a zajímavých akcích, které by vás třeba mohly oslovit? Pak mrkněte na můj další report z brněnského nákupního centra Campus Square! Opět jsem tu narazila na celou řadu věcí, které stojí za pozornost. Jaké to jsou?

PÁNSKÁ KOSMETIKA HOUSE 99 BY DAVID BECKHAM V NOTINO
Věděli jste, že slavný fotbalista David Beckham má svou vlastní kosmetickou řadu? Jmenuje se House 99 by David Beckham a v portfoliu kosmetiky najdete opravdu pestrou škálu produktů určených pro kosmetickou péči pro muže. A fešák David, který kosmetice propůjčil svou tvář, je zárukou, že by se opravdu mohlo jednat o kvalitní věci. Tak pánové – toto je inspirace právě pro vás! ;)

BAREVNÉ NÁRAMKY V RED AND CUBE
Náramky z barevných kamínků, polodrahokamů, jsem objevila v obchodě Red and Cube. Sama mám právě takový styl náramků moc ráda, dají se vzájemně skvěle kombinovat. Mají je zde v nabídce mnoho barev, stačí si jen vybrat – a moc krásné jsou i kousky určené pro pány!

SLEVY V CCC
Velké letní slevy a výprodeje stále probíhají v obchodě CCC – slevy se týkají převážně letní kolekce. Ty nejzajímavější kousky jsem vám vyfotila, já bych si tedy rozhodně vybrala. :) Kromě botiček ve slevách je tu ale už k dostání i podzimní kolekce, na tu se ale zaměřím zase příště. Jo a maminky – super výběr bot tu mají také pro dětičky!

BIŽU KOUSKY V CAMAIEU
V obchodě francouzské značky Camaieu koupíte nejen hezkou módu – já sem pravidelně chodím i na bižuterii, nebo doplňky. Ty tu mají aktuálně opět povedené, zaujaly mě hlavně náušnice – ty ve tvaru listů mají opravdu hodně co do sebe. A musím také dodat, že cenově je to tu naprosto přijatelné!

ZDRAVÉ TĚSTOVINY VE SKLIZENO
Pokud také patříte k milovníkům těstovin, ale zároveň hledáte i zdravější varianty, třeba bezlepkové, nebo těstoviny z jiného druhu mouky, obrovskou nabídku mají ve Sklizeno. Za pozornost stojí těstoviny z hrachové mouky, rýžové, proteinové, kukuřičné, nebo těstoviny z čočky. Některé jsem už vyzkoušela a musím říct, že ty „obyčejné“ dokážou naprosto dobře nahradit.

PRODUKTY NA ODLIČOVÁNÍ V YVES ROCHER
V Yves Rocher mají pestrý výběr kosmetiky na odličování – vše s vysokým podílem přírodních složek. Ať už dáváte přednost micelárním vodám, pleťovým mlékům, gelům…určitě si vyberete. Já nedám dopustit na jejich geniální oční odličovač s chrpou, je skvělý i na hodně citlivé oči, nedráždí, neštípe a dobře odličuje i voděodolnou řasenku.

STÁNEK GRAN MORAVIA
Novinkou v Campusu je stánek Gran Moravia! Právě tento stánek (najdete ve vnitřní pasáži u Tesca) mi v Campusu udělal velkou radost. Mají tu pestrou nabídku nejrůznějších vynikajících uzenin, sýru, jogurtů a italských specialit. Gurmáni, tady si rozhodně vyberete!

KOKOSOVÉ PRODUKTY V DROGERII TETA
Kokos miluju, ve všech podobách a všude! A nedám dopustit na kokosové oleje, jak pro péči o tělo, vlasy, tak i na vaření. Na kokosovém oleji je vůbec skvělé jeho všestranné využití. Božská je jeho vůně, ale i chuť. Velký výběr kokosových olejů pro nejrůznější užití, s přísadami, nebo i čistý, najdete v drogerii Teta.

DOMÁCÍ TESTY PRO ODHALENÍ ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMŮ V LÉKÁRNĚ DR.MAX
Značka Hartmann nabízí celou řadu testů pro domácí použití – tyto testy slouží pro odhalení nejrůznějších zdravotních problémů. Jejich užití je jednoduché a vy ještě, než navštívíte lékaře, můžete včas odhalit, jak na tom po zdravotní stránce jste. Několik testů jsem už zkoušela a mám potvrzeno, že fungují spolehlivě. Hodí se určitě CRP test, dobrý je i test na odhalení nesnášenlivost lepku, nebo test na zvýšenou hladinu cholesterolu.

V září už se zaměřím na podzimní novinky, kolekce – už teď se začínají obchody plnit! Věřím, že se máte rozhodně na co těšit. :)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook