Kosmetika: otestováno

Milé dámy, mám pro vás další kosmetickou recenzi a voňavé poklady, které mě poslední dobou zaujaly! Věřím, že by mohly oslovit i vás – tady je moje recenze… :)

Kosmetika – moje vášeň! Moc ráda testuji zajímavé novinky – a ráda se o svoje dojmy s vámi podělím. Třeba vám výběr na základě mého doporučení usnadním. Co jsem tedy vyzkoušela tentokrát?

NUXE BODY – Hydratační tělové mléko
Značku Nuxe jsem si zamilovala v podstatě okamžitě, kdy jsem s ní poprvé přišla do kontaktu. Miluju vůni snad všech produktů a mám i skvělé zkušenosti s účinky produktů.

Nyní jsem vůbec poprvé vyzkoušela toto báječně voňavé tělové mléko – a je fakt skvělé! Pokud máte značku Nuxe také rádi, určitě berte v patrnost. ;)

Jedná se o Hydratační tělové mléko, které kromě hydratace pokožku také zpevňuje, využivuje a dodává ji celkově krásný, sametový vzhled.

Vůně je krásná, květinová a dle mého – zcela typická právě pro značku Nuxe. Textura je krémová, ne příliš hutná. Mléko se krásně roztírá, pokožka ho ryhle absorbuje. Po aplikaci je kůže skutečně sametově jemná a dokonale provoněná.

Koupíte ve vybraných lékárnách, viz odkaz níže.

ODKAZ: NUXE / facebook
ODKAZ: LÉKÁRNY NUXE

NUXE BODY – Jemný tělový peeling
Vyzkoušela jsem i tento tělový peeling – jeho pravidelné používání docílí, že pokožka bude sametově hladká a jemná.

Peeling obsahuje jemné exfoliační částečky přírodního původu – extrakty z pomeranče, liči a ořechu. Tyto částečky mají abrazivní účinky, pokožku zbavují odumřelých částeček kůže a nečistot.

Použití při sprchování, stačí 1-2x týdně. Uvidíte, že kůže bude pro použití naprosto hladká, příjemná na dotek. Vůně přípravku je příjemná, opět květinová, proti výše uvedenému mléku už ovšem ne tak silná. Ale i tak – je skvělá.:)

Koupíte ve vybraných lékárnách, viz odkaz níže.

ODKAZ: NUXE / facebook
ODKAZ: LÉKÁRNY NUXE

DERMACOL AROMA RITUAL – Happy Summer, sprchový gel
Celou řadu zajímavých novinek představila také značka Dermacol – patří mezi ně i tento sprchový gel z řady Aroma Ritual. Všechny produkty v této řadě božsky voní – já si zamilovala právě sprchové gely, ty voní snad nejlépe, všechny bez rodílu!

Tento nový z letní edice má už od pohledu boží letní obal – celkově se zkrátka k létu naprosto hodí. :)

Voní svěže, ovocně, sladce – dokonale! Vůně je po vanilce a meruňce, věřím, že se vám bude líbit, stejně, jako mně.

Gel pokožku dokonale provoní, hydratuje, celkově je moc příjemný.

ODKAZ: DERMACOL – web / facebook

DERMACOL LOVE MY FACE – Zklidňující krém pro mladou pleť
Dermacol uvedl také speciální řadu určenou pro mladou pleť – já vyzkoušela tento lehounký Zklidňující krém.

Krém má skutečně velice lehkou texturu, je až fluidní, nemastný. Pokožka jej po aplikaci dokonale rychle absorbuje. Je tedy ideální i na více mastnou pokožku.

Vůně je krásná – voní po melounu a hrušce.
Krém má zklidňující charakter, přizpůsobený potřebám právě mladé pleti.

ODKAZ: DERMACOL – web / facebook

YVES ROCHER – ELIXIR JEUNESSE, Denní péče s OF 30
Novinka od značky Yves Rocher je tato Denní péče z řady Elixir Jeunesse. Péče bojuje proti nepříznivým vlivům okolí, zpomaluje proces stárnutí pokožky, chrání před škodlivými vlivy slunečního záření a redukuje viditelnost vrásek.

Jedná se o lehounký krém, texturou jemný, ne příliš mastný, na pleti ho vnímám skutečně velice příjemně. Vůně je znatelná, ne příliš silná, příjemná, květinová.
Krém se používá coby denní péče. Super také je složení – bez minerálních olejů, bez silikonů, barviv a parabenů.

V rámci této řady nabízí Yves Rocher více produktů – za sebe můžu říct, že si mě tato řada opravdu získala, pleť vypadá díky ní skvěle!

Produkty Yves Rocher koupíte v Brně v pobočkách na České, v Campus Square, v Galerii Vaňkovka, nebo v Olympii.

ODKAZ: YVES ROCHER – web / facebook

MR.BLANC TEETH – Bělící lesk na zuby z bambusového uhlí
Vyzkoušela jsem i tento zajímavý přípravek určený na zuby – jedná s o Bělící lesk na zuby z bambusového uhlí.

Jedná se o speciální péči pro zuby, která jim má navrátit zářivě bílý vzhled. Pasta dokáže zuby zbavit i nežádoucích tmavých skvrn – které se objevují třeba v důsledku pití kávy, nebo červeného vína.

Pasta má tmavou barvu – základní účinnou látkou je výtažek z bambusového uhlí, které má právě ony bělící účinky. Chuťově je ovšem pasta příjemná, svěží, mentolová – tmavou barvu chutí absolutně nijak nevnímáte. :)

Mně se tato pasta osvědčila skvěle – dlouho jsem hledala nějaký vhodný, přírodní produkt, právě na bělení a musím říct, tento funguje opravdu skvěle. Po cca 14 dnech pravidelného čištění vnímám celkově bělejší, lesklejší zuby.

Koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii, v Galerii Vaňkovka, nebo přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: SEPHORA – web, eshop facebook