SERIÁL S MADAM PODPRSENKA O DOBŘE PADNOUCÍM PRÁDLE, DÍL 3. – PLAVKY!

Nepodařilo se vám letos zhubnout do plavek? Nezoufejte – často stačí pořídit si plavky ve správné velikosti a střihu a můžete vypadat – zkrátka štíhlejší! :) Jak vybírat a kde plavky v široké nabídce velikostí a střihů v Brně koupíte? Můj tip jsou určitě obchody Madam Deluxe a Madam Podprsenka! ;) A právě na téma „ideálních plavek pro každou postavu“ bude i můj dnešní článek s celou řadou fotek, který jsem pro vás připravila ve spolupráci se zakladatelkou a majitelkou obchodů Madam Podprsenka a Madam Deluxe, Bárou Matyášovou. 

Nemáte na začátku léta postavu dle vašich představ?
Nevadí, pokud půjdete plavky kupovat do obchodů Madam Deluxe a Madam Podprsenka, tak to totiž není ani potřeba… ;)
Často stačí zvolit správnou velikost a střih plavkové podprsenky a můžete vypadat až o dvě velikosti štíhlejší.

Pokud chcete ještě více pomoci s úpravou postavy, není nic jednoduššího, než zvolit celkové plavky s formovací funkcí. V nabídce obchodů Madam Deluxe a Madam Podprsenka mají modely s kosticí i bez a také si můžete vybrat stupeň formování postavy. Některé celkové plavky, které tu koupíte, mají důmyslné řasení v problémových partiích, takže postavu krásně opticky zeštíhlí. :)

Pokud naopak chcete přidat na místech, kde k vám příroda nebyla štědrá, najdete zde i double push-up plavkové podprsenky v trendy vzorech. Zkrátka, přijdou si tu na své ženy s velkým i menším poprsím.

U většiny plavkových kolekcí, které v Madam Deluxe a Madam Podprsenka nabízí, lze navíc volně kombinovat spodní i vrchní díly.

V plážovém baru nebo restauraci není nutno ukazovat vše. To můžete elegantně vyřešit volbou vhodných doplňků k plavkám. Spoustu z nich můžete využít i na běžné letní nošení, proto se investice do nich opravdu vyplatí.

Ve světě je trend sladit doplňky s plavkami už dlouhá léta a podle nás je čas, aby ho objevily i české ženy a začaly se u vody cítit krásně a skvěle. Dopřejte si letos i vy pocit většího sebevědomí v perfektně padnoucích plavkách!

A POZOR!
Obchod Madam Deluxe pořádá od zítra, 19. 6. do čtvrtka 21. 6. akci Brno na pláži. Půjde o to, že všechny plavky z obchodu Madam Podprsenka se přesunou v tyto dny na prodejnu Madam Deluxe na Údolní, takže si  ženy mohou užít opravdu velký výběr plavek na jedné prodejně. Zároveň budou připraveny welcome drinky a těšit se můžete i na přehlídku! Více informací na události.

V Brně najdete prodejny Madam Podprsenka na Hybešově 46 a Madam Deluxe na Údolní 31.

Na mnoho fotek mrkněte také do fotogalerie!

ODKAZ: MADAM PODPRSENKA / web
ODKAZ: MADAM PODPRSENKA/ eshop

ODKAZ: MADAM PODPRSENKA / facebook
ODKAZ: MADAM DELUXE / facebook