Představuji: butik The Women!

V Brně se nedávno otevřel zbrusu nový butik s krásnou módou – The Women – holky, o tom přece musíte vědět! ;) Navštívila jsem, nafotila outfity a mám pro vás dnes velkou inspiraci. Věřím, že se vám bude líbit – čtěte dál! ;)

Móda, můj velký koníček, o tom vás určitě přesvědčuji i tady, na svém blogu. :) A protože se ráda seznamuji s novými značkami, butiky a zajímám se o novinky v tomto směru, musím vám napsat o butiku The Women! Ten je pár dnů otevřený v Králově Poli, na ulici U Červeného mlýna a holky, mají tady fakt moc hezké věci, přesně podle mého gusta. :)

Sama mnohem raději kupuji oblečení v menších buticích, kde najdu originální, zajímavé věci, zkrátka jiné, než obvykle nabízí známé módní řetězce. Potrpím si na vlastní, osobitý styl, nebojím se i lehké extravagance – móda a oblékání je pro mě i určitým vyjádřením sebe sama.

V Brně mám několik svých oblíbených obchůdku, kam ráda zajdu – moc jich není, tak jsem o to víc ráda, když se otevře nějaký nový, který má co nabídnout.

Přesně takový je i nový butik The Women. Koupíte tu italskou módu od celé řady značek – stylově se jedná o oblečení pro každodenní nošení. Najdete zde sportovní kousky, ale i takové, které užijete na více okázalé příležitosti. A pozor, jsou tu i super džíny!

Mně tu zaujaly hlavně nádherné sukně – jsou nesmírně pohodlné, krásné jsou ty z teplákového materiálu, mají je ve více barevných provedeních – a dají se nosit jak k teniskách, tak k botičkám na podpatku.

Boží jsou i skládané sukně – třeba tato červená!

A za pozornost stojí i tyto široké kalhoty, do těch jsem se zamilovala :)

Krásné jsou i prodloužené košile – dají se nosit jak ke kalhotům, tak k sukni. Omrkněte zde i další halenky, topy, tílky, nebo body – opět co kousek, to originál.

Tak dámy, jak se vám nabídka tohoto nového butiku líbí? Za mě naprosto super – jsem ráda, že v Brně máme další místo, kde se dají sehnat krásné věci.

Spoustu fotek mých outfitů z butiku The Women omrkněte také ve fotogalerii!

Butik The Women najdete na adrese U Červeného mlýna 613/4.

ODKAZ: THE WOMEN / facebook