Botičky pro slavnostní chvíle – z Tezya!

Mám pro vás dnes opět na článek na své oblíbené téma – bude to inspirace na krásné botičky! Pro boty má celá řada z nás, žen, slabost – a dnes vám ukážu opravdu krásné kousky! Zaměřila jsem se totiž na střevíčky pro slavnostní a jedinečné chvíle. Je období konce školního roku, promocí – a tak se vám třeba nějaké krásné botičky budou hodit! ;)

Zcela upřímně, i když já sama dávám spíš přednost pohodlí a botám bez podpatků – měřím 181 cm a jsem celý den v běhu – tak jednou za čas si krásné střevíčky moc ráda obuji. Cítím se tak díky nim úžasně, žensky, sexy. A takový pocit vám opravdu boty mohou dát!

Proto si myslím, že by všechny ženy měly mít v botníku alespoň jeden pár nádherných střevíčků – které se hodí k šatům a vůbec, slavnostním chvílím. A pozor – nemusí to být rovnou boty na šíleně vysokém podpatku! Půvabné střevíčky mohou být i nízké, na klínku, nebo to mohou být třeba stylové balerínky, které si k šatům můžete vzít také.

Jak jsem nastínila v úvodu, v aktuální době, kdy vrcholí promoce, končí školní rok, jsou nejrůznější rodinné oslavy, sešlosti, ale také svatby, se právě hezké a stylové střevíčky rozhodně hodí. Proto jsem ve své oblíbené obuvi, v Tezyu (najdete v brněnské Olympii) nafotila inspiraci právě na tyto krásné kousky.

Tezyo je multibrandový obchod – koupíte tu tedy boty od celé řady značek. A vybírat je opravdu z čeho!

Mají tu botičky v čistém, jednoduchém designu, které nepodléhají módnímu trendům – a v botníku je můžete mít skutečně dlouho. Jedná se především o klasické dámské lodičky, páskové sandálky – bez zdobení, aplikací…

Ovšem pokud máte rádi výstřednější modely, tak i takové boty tu najdete. Právě takové botičky se rozhodně stanou tím dominantním prvkem vašeho outfitu, což ale rozhodně nevadí… :)

Krásné jsou i zmiňované balerínky – opět jich tu mají celou řadu.

Za pozornost stojí i barevné střevíčky, na léto se vyloženě hodí, užijete je i k letním šatům.

A pozor – botičky tu koupí i nevěsty, nebo družičky.

Obchod TEZYO najdete v brněnské Olympii a pokud si plánujete udělat výlet do Prahy, tak Tezyo je i na Chodově. ;)

Spoustu fotek obchodu i aktuální nabídky si prohlédněte také ve fotogalerii… ;)

ODKAZ: TEZYO / facebook