Rozvoz kvalitních jídel a potravin za super ceny – zdarma až k vám domů! Znáte EFISHOP?

V aktuální situaci, kdy jsou restaurace zavřené a většina z nás tráví spoustu času doma, určitě občas využíváte služeb rozvozů jídel i potravin. V rámci Brna funguje rozvozů určitě víc, je ale jeden skvělý eshop, který vám chci představit a o kterém rozhodně musíte vědět! Znáte EFISHOP? Přes stránky www.efishop.cz si můžete online vybrat vynikající jídla – z obědových a stálých nabídek, dále jídla vakuově balená s prodlouženou trvanlivostí, domácí delikatesy, ale i běžné potraviny. EFISHOP nabízí jídla ve špičkové kvalitě a hlavně, za bezkonkurenční ceny! Navíc, jídla vám dovezou až k vám domů – v rámci Brna a okolí do 25km zcela ZDARMA! Na moje doporučení už několik z vás EFISHOP vyzkoušelo a spokojenost byla prý velká. ;) EFISHOP je zkrátka v ohledu nabídky i rozvozů opravdu TOP! Víc informací v následujícím článku…

Věřím, že i v ohledu současné situace, kdy trávíme více času doma a nemůžeme navštěvovat naše oblíbené restaurace, čas od času využíváme služeb rozvozů asi všichni.
Zvláště, pokud máte doma děti a musíte každý den vařit (vím, o čem mluvím :), je rozhodně fajn zpestřením i úlevou objednat si jídlo a nechat dovézt.

Služeb rozvozů jídel je v rámci Brna rozhodně víc, ale je jedna, která je – i dle mého vlastního názoru – jedinečná, specifická a rozhodně stojí za to, abyste o ní věděli a třeba ji i vyzkoušeli.

Už jste slyšeli o eshopu EFISHOP? Na stránkách www.efishop.cz si můžete online vybrat ze spousty druhů jídel, domácích delikates, ale i běžných potravin!

A nabídka je tu skutečně velice pestrá! Jídla pro EFISHOP se vaří ve třech skvělých brněnských restauracích, ve Staré Tkalcovně, v restauraci TEFITI na Zelném trhu a také v novém EFI Hostinci. Vše je připravováno z opravdu kvalitních a poctivých surovin, bez zbytečných dochucovadel… Zkrátka, na špičkové kvalitě jídel si v EFISHOPu zakládají.

V online nabídce EFISHOPu najdete celou řadu jídel, mezi kterými jistě nebude těžké si vybrat – záleží, co máte rádi. :)

Vybírat jídla můžete z poledních menu , nebo stálých jídelních lístků všech tří výše uvedených restaurací. Každá restaurace je zaměřením trochu odlišná, například TEFITI se specializuje na středomořskou kuchyni, EFI Hostinec na oblíbenou českou klasiku…

Co ovšem opravdu stojí za zmínku, tak jsou chlazená jídla k uskladnění. V rámci této sekce si na EFISHOPu můžete vybrat hlavní jídla, polévky, přílohy, speciality…která jsou vakuově balená a vydrží vám v lednici až 7 dnů od data výroby. Což je super – můžete si objednat jídlo na dny dopředu, nebo třeba necháte dovézt jídlo do zásoby vašim rodičům, příbuzným, kteří jsou i vzhledem k současné situaci doma a odkázáni sami na sebe.

Tato jídla jsou vynikající, ovšem – co musím také zmínit, tak za naprosto senzační ceny! Jedno takto balené jídlo totiž obsahuje vždy 2 porce (my si doma dokonce jedno takové jídlo rozdělili pro 3 osoby). Takže cena za dvě porce je opravdu perfektní! 

Můžete si objednat také chlazenou pizzu, saláty, grilované speciality…zkrátka tu opravdu najdete cokoliv, na co máte chuť. :)

Mimo tato jídla pak EFISHOP nabízí i speciality a delikatesy – nutno podotknout, že si naprosto vše sami připravují a chystají.
Za pozornost stojí nejrůznější domácí paštiky, nakládaná jídla, marmelády a džemy, sirupy, nebo domácí zmrzlina!

Zajímavostí pak je také vlastní „EFI pivo“ – to se vyrábí přímo v EFI Pivovaru (ten je součást EFI Hostince), mají v nabídce několik druhů a také  speciály, takže i milovníci piva z řemeslných pivovarů si tu přijdou na své. :)

Na EFISHOPu ovšem nakoupíte i běžné potraviny, které znáte z klasických obchodů. Zkrátka, co se potravin týká, najdete zde opravdu snad cokoliv. Za sebe ovšem doporučuji vyzkoušet chlazená jídla, jsou vynikající a za ty ceny! My doma ochutnali několik těchto jídel a byli jsme moc spokojení. Třeba svíčková omáčka byla skvělá, já si pochutnala na těstovinách s houbovou omáčkou, moje děti byly nadšené z milovaných buchtiček s krémem…

Důležitá informace k rozvozu! Jídla EFISHOP rozváží po Brně a okolí do 25km zcela zdarma! Což je naprosto super – málokterý brněnský rozvoz vozí zdarma a hlavně, mimo centrum Brna už rozváží jen málokdo. Dobře to znám – bydlím kousek od Brna, v Říčanech a z brněnských restaurací k nám nevozí opravdu nikdo. I proto jsme za EFISHOP fakt moc rádi. :)

Určitě na www.efishop.cz mrkněte, prostudujte nabídku a vyzkoušejte! Já věřím, že budete moc spokojení. :)

ODKAZ: EFISHOP / web, eshop
ODKAZ: EFISHOP / facebook
ODKAZ: EFISHOP / instagram