Butik VIMINI na nové adrese! A s pestrou nabídkou krásných věcí. ;)

O butiku Vimini jsem vám na svém blogu psala často, určitě jej všichni dobře znáte. :) Tento butik jste měli vždy rádi, respektive, nabídka módy se u vás vždy setkávala s pozitivním ohlasem. Butik Vimini byl dříve na Dvořákově ulici, ovšem nyní jej najdete na nové adrese – na Pekařské 13! A opět tu jsou krásné věci, jak jste byli zvyklí. :) Nyní, když je obchod z důvodu vládních nařízení uzavřen, můžete věci objednávat online přes FB a IG Vimini a co rozhodně stojí za pozornost je služba „balíček na zkoušku“! Vyberete si až 10 věcí, které se vám líbí, ty vám dovezou zdarma až domů, vyzkoušíte, zaplatíte, co se vám líbí a zbytek vrátíte. To je super, že? ;) Víc info & spoustu fotek z aktuální nabídky Vimini v následujícím článku!

Butik VIMINI je i mou srdcovou záležitostí, a to už hezky dlouho. :) Ve Vimini mají vždy pestrou nabídku krásných věcí z Itálie, najdete tu i české a slovenské značky a co je také sympatické, tak ceny. Cenově je oblečení ve Vimini opravdu v přijatelných hladinách, což určitě také uvítáte. ;)

Jak jsem už napsala v úvodu, butik Vimini se přestěhoval (dříve byl na Dvořákově ulici) – nyní obchůdek najdete na nové adrese v centru, a to na Pekařské 13 (kousíček od oblíbených Vietnamských baget – můžete spojit s návštěvou ;).

Opět v butiku Vimini najdete jeho sympatickou majitelku Míšu a pejska Kika, určitě je budete oba znát z předchozího obchodu. :) Míša vždy dokáže dobře poradit v ohledu správného výběru, nasměruje vás, doporučí, zkrátka, bude se vám věnovat. A to je také moc fajn!

Aktuálně ve Vimini mají již spoustu krásných věcí v duchu jara, nechybí tu barevné kousky, které vás v jarním počasí dokonale rozzáří. Jsou tu věci z Itálie, ale i handmade kousky z rukou českých a slovenských designérů.

Ať už hledáte příjemné džíny, topy, tílka, lehké svetříky…

…nebo víc ženské kousky, šaty, sukně, rozhodně si tu to svoje najdete.

Bohužel, vzhledem k aktuálním nařízením je butik Vimini zatím stejně, jako ostatní obchody s módou, zavřený. Je to nepříjemná situace pro všechny, ale přesto, vybrat si tu krásné kousky můžete!

Nákupy ve Vimini jsou možné přes FB a IG Vimini (viz odkazy níže), ovšem, velice zajímavou službou je tzv. BALÍČEK NA ZKOUŠKU!

Jak to funguje?
Vyberete si až 10 outfitů, ty vám Míša zabalí a doveze zdarma na adresu k vám domů. Vy si věci převezmete, vyzkoušíte a vyberete si to, co se vám líbí.

Druhý den si pak Míša věci vyzvedne, vy zaplatíte to, co se vám líbí a co si necháte a zbytek vrátíte. Super, že? Pro zájemce této služby – stačí napsat do zpráv na FB, nebo IG a domluvíte se. ;)

Za mě tato služba v současné situaci rozhodně nemá chybu! ;)

Butik VIMINI najdete v Brně nově na Pekařské 13.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie!

ODKAZ: VIMINI / facebook

ODKAZ: VIMINI_MODA / instagram