Jarní kolekce botiček pro děti SZAMOS & MEDICO

Můj dnešní článek bude, věřím, inspirací zejména pro vás, maminky! Chci vám totiž představit jarní kolekci botiček Szamos a Medico, které jsou opravdu jedněmi z nejkvalitnějších dětských bot na trhu. Zejména značka Szamos má celou řadu výhod, ovšem, tou hlavní je určitě naprostá zdravotní nezávadnost a podpora správného vývoje dětské nohy. Botky Szamos mají také krásný design, jsou pohodlné a dobře sedí na dětské nožičce. Zkrátka, tato značka je opravdu TOP! A také česká značka MEDICO se těší velké oblibě. Pro víc informací a také fotek čtěte dál… ;)

Sama si vzpomínám, když byli mí synové malí, že jsem v oblasti správného dětského obouvání dost tápala… V Brně byly tenkrát snad jen dvě specializované prodejny s dětskou obuví a v ohledu značek jsem vůbec netušila, které boty vybrat.

Teď už je situace zcela jiná a maminky mají na výběr. Skvělých značek nabízejících dětskou obuv je celá řada, ovšem je jedna, která opravdu zcela vyniká. Jedná se o botičky maďarské značky SZAMOS! Znáte? Tyto boty jsou na trhu skutečnou špičkou!

SZAMOS vyrábí dětskou celokoženou obuv, s kvalitní lepenou podrážkou, která je prošitá ke svrchnímu materiálu. Podrážka je gumová a velmi flexibilní – což zaručuje, že jsou boty pro dítě opravdu velmi pohodlné. Skvělá je i stélka, která díky unikátnímu materiálu drží tvar, neláme se a neztvrdne, a to i při případném namočení.

Botky SZAMOS mají také speciální střihy, díky kterým dobře sedí na nohou, tvar přispívá ke správnému vývoji nohou u dětí a zároveň tím tak chrání jejich zdraví.

Některé modely SZAMOS vyrábí také pomocí tzv. Supinated procedury, což znamená, že boty jsou vyrobeny s bočním sklonem. Tato technologie přirozeně trénuje svaly, dokáže eliminovat a opravit nejrůznější vady spojené s malformací páteřní osy. 

Botky SZAMOS (včetně modelů vyrobených pomocí Supinated procedury), seženete v široké nabídce v obuvi Estilo ve Šlapanicích u Brna, dále pak i v jiných dětských obuvích v Brně, v Emelli, Coolbotkách, nebo v dětské obuvi Rybička.

Krásnou jarní kolekci botiček SZAMOS jsem vám nafotila právě v obuvi ESTILO. A musím uznat, že tato nová kolekce je opravdu velmi vydařená a věřím, že nadchne i děti. :)

Jsou to krásné modely, s propracovanými detaily, mnohé s aplikacemi a zdobením. Zaujaly mě i botičky se zdobenou podrážkou, je to opět něco jiného, na co jinde nenarazíte.

Holčičky zase ocení modely se třpytkami, zdobením – v krásných růžových barvách.

V každém případě vašeho výběru máte záruku opravdu špičkové kvality a věřte, že se právě v botičkách SZAMOS bude chodit skvěle!

Nádherné botičky pro děti nabízí i česká značka MEDICO!

I tyto botičky jsou velice pohodlné, celokožené a skvěle sedí na dětské noze.

Nová jarní kolekce botiček MEDICO je dokonale barevná, hravá, s propracovanými detaily – věřím, že i tyto boty si vás získají.

Boty značky SZAMOS i MEDICO koupíte na několika místech v Brně – konkrétně v prodejně obuvi ESTILO ve Šlapanicích na adrese Brněnská Pole 11, v obuvi EMELLI, dále v prodejně COOLBOTKY.CZ, v dětské obuvi RYBIČKA.

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie!