Reportáž – dokonalý relax v Augustiniánském domě v Luhačovicích

Pokud se mě zeptáte, který wellness hotel bych vám z vlastní zkušenosti doporučila, bude to vždy právě Augustiniánský dům v Luhačovicích. Do tohoto nádherného hotelu jezdím už roky, znám to zde v každém ročním období a pokaždé je to tu naprosto perfektní, a to ve všech směrech. Nyní jsem zde prožila moc příjemný podzimní víkend, který byl v první řadě o odpočinku a řeknu vám, z těch chvil strávených v Augustiniánském domě čerpám energii doposud. Proč je to zde tak fajn? Přečtěte si můj následující článek…

Do Augustiniánského domu v Luhačovicích jsem se poprvé podívala asi před sedmi lety a už tenkrát jsem si to tu zamilovala. Tento hotel je v mnoha ohledech jedinečný – už i od prvního pohledu svou architekturou – Augustininánský dům byl postaven v letech 1902-1904 a původně sloužil jako ubytovací zařízení pro kněží a katolické rodiny.

Svůj historický půvab má v sobě Augustiniánský dům dodnes, ovšem samozřejmě pro své hosty, v dnešní podobě wellness hotelu, nabízí naprosto špičkové služby na té nejvyšší úrovni. Mimochodem, příští rok oslaví wellness & spa hotel Augustiniánský dům 10 výročí své existence!

Ať už jste v tomto hotelu na kterémkoliv místě, je to dokonalé, na každém detailu zde záleží – toho si všimnete už při pohledu na designové doplňky, dekorace, nábytek, nebo i vybavení pokojů.

Já jsem si, spolu s mým manželem, užila v Augustiniánském domě naprosto perfektní listopadový víkend – a byl perfektní o to víc, že jsem tu oslavila i své narozeniny. :) Měli jsme pobytový balíček Zimní romantika, v rámci kterého si opravdu budete užívat v každém momentu. V balíčku máte také bohatou snídani a tříchodovou večeři, neomezené vstupy do wellness, odpolední polévku v lobby baru, zimní punč na terase…

Víkend byl v první řadě o relaxaci, odpočinku, gurmánských zážitcích… A právě to je v Augustiniánském domě vždy naprosto zaručeno.
Svůj čas zde můžete trávit v krásné restauraci (kde mimochodem vaří opravdu skvěle), lobby baru, nebo ve wellness, kde je teplý bazén, vířivka, sauny, můžete si zajít na masáž – nabízí tu celou řadu zajímavých rituálů, terapií a masaží, na které rozhodně nikde jinde nenarazíte.

Perfektní je to ovšem i na zahradě před hotelem, kde se můžete procházet, posedět v krásném altánku s výhledem na hotel a okolí a pozor, poslední novinkou v hotelu je pak úchvatná meditační jurta, kterou rozhodně musíte navštívit, pokud tu budete!

Jurta nese název „Péče o duši“ a je jedinečným místem pro odpočinek, meditace, relaxaci, můžete si tu číst knihu, zkrátka, je to místo absolutního klidu.

V jurtě hoří krbová kamna, příjemně to zde voní, všude jsou měkké kožešiny, deky, polštářky…bude se vám zde dokonale rozjímat!

Zkrátka, na každém místě Augustiniánského domu se vám bude zaručeně líbit. Mimochodem, Augustiniánský dům také nabízí nejrůznější dárkové poukazy, které mohou být skvělým tipem na vánoční dárek!

Poukazy si můžete prohlédnout na eshopu Augustian Life a na výběr tu máte z opravdu pestré škály pobytových balíčků, jsou tu i poukazy v určité hodnotě s volným využitím služeb, nebo můžete darovat poukaz i na gurmánský zážitek, nebo chvíle strávené ve wellness právě zde, bez ubytování.

Věřte, že poukazem na jakýkoliv zážitek v Augustiniánském domě zaručeně potěšíte, kohokoliv!

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / facebook
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / instagram

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE / web / eshop