Recenze: to NEJ na problémové partie očí – Intenzivní komplex na pokožku kolem očí

Co mě v oblasti problémů s pletí trápí asi nejvíc? Kruhy a otoky kolem očí, vrásky – zkrátka, myslím, že v mém případě se právě na očních partiích asi nejvíce projevuje „zub času“. A moc dobře vím, že spousta žen řeší to samé… Právě na oční okolí jsem vyzkoušela opravdu už obrovské množství produktů – ale je jeden, který mě svými účinky až naprosto ohromil. Ráda bych Vám tedy dnes o něm napsala něco víc…

Články samostatným kosmetickým produktům věnuji jen zřídka kdy. Ale dnes udělám vyjímku a recenzi věnuji jen jednomu, jedinému přípravku. Proč? Protože si to zkrátka zaslouží…:) Dokáže totiž z mého pohledu až nemožné – a to „vrátit“ oční okolí až o několik let zpátky. Vyhladí vrásky, vyživí a hydratuje pokožku a také, eliminuje kruhy pod očima a váčky.

Celkově bych řekla, že moje pleť je relativně „v pohodě“. Netrápí mě akné, začervenání, mastná, nebo extremně suchá pleť…jediné, co řeším, je oční okolí. A to už hodně dlouho. Trápí mě kruhy pod očima, vrásky kolem očí…a to čím dál víc a víc. Co si budeme povídat, už mi není 20, ba dokonce ani 30 let, takže už má na nějaké ty problémky moje pokožka taky „nárok“…:) Ale asi jako každá žena, tak i já se snažím vypadat stále krásně a problémy, co mě trápí, chci řešit.

Právě na oční partie už jsem vyzkoušela kde co, ale nemohu říct, že by vše 100% fungovalo. Něco více, něco méně, něco dokonce i vůbec…

Ale nedávno jsem měla možnost otestovat jeden hodně zajímavý přípravek ruské kosmetické značky Tiande a naprosto mě ohromil.

Sešla jsem se nejdříve se zástupkyní této značky u nás, s paní Alicí Zemkovou – ta mi o značce řekla pár zajímavých informací.
Tiande využívá léčebné síly bylinek, které jsou sbírané v asijských oblastech – v Číně, nebo Tibetu. Jedná se o vzácné bylinky s prokázanými léčebnými účinky.

Kosmetika a všechny přípravky Tiande mají tedy léčivé účinky – jedná se tedy o lékařskou kosmetiku, která je extrémně kvalitní, s obrovskou intenzitou účinných ingrediencí.

Teď už k tomu zázračnému přípravku na oči – jmenuje se Intenzivní komplex na pokožku kolem očí a jedná se o dva produkty v jednom balení, které používáte současně – o masku a fytoesenci.

Balení obsahuje 100ks napuštěných masek na oči a také fytoesenci. Masku tvoří ultraměkký základ s biologicky aktivním složením. Skvělé je, že uprostřed každé masky je díra na oko – jakmile tedy masku máte přiloženou, můžete dělat cokoliv – maska na pokožce krásně přilne a neklouže. Je také úžasně chladivá, což je na očním okolí obzvláště příjemné. Neštípe, nepálí, a to jsem otestovala na své velice citlivé pokožce (mám i alergie a citlivé oči).

Vůně masky je krásně bylinná – z mého pohledu v ní cítím silnou vůni čaje.

Masku nanesete v intenzivní kúře každý den, ideálně večer, na očištěnou pokožku a necháte 15-20 minut působit. Maska během této doby relativně schne – aktivní látky se absorbují do pokožky.

Po té, jakmile masku odstraníte, obličej opláchnete vodou a nanesete – jemně prsty vklepáte – do očního okolí samotnou fytoesenci.

Fytoesence má jemnou texturu, je lehounce mastnější, což  je na oční okolí – kde je pokožka obecně sušší – super. Vůně je opět bylinná, ale jiná, než v případě samotné masky.

Tuto intenzivní kúru viz výše je fajn dělat 10 dnů, pak už stačí udržovací kúra, 2-3 týdně.

Obvyklý krém nanášíte následně, vyhnete se oblasti očí (kam jste aplikovali fytoesenci).

A moje domy po pravidelném používání?
Bezprostředně po sundání masky je pokožka očí velice příjemná na dotek, hladká, svěží, působitá jako „napitá“ živinami.  Po pár dnech, kdy jsem tento přípravek používala pravidelně, každý den večer, jsem opravdu sledovala, že nejdříve mizely postupně vrásky kolem očí. Později jsem vnímala i menší viditelnost kruhů pod očima a také, neměla jsem vůbec žádné otoky.

Nyní jsem přešla už jen na udržovací kúru – používám cca 3 týdně. Musím říct, že takové výsledky s oční péčí jsem snad  nikdy neměla.

Za mě tedy – holky, pokud Vás trápí oční partie – toto rozhodně stojí za vyzkoušení.

Navíc, velmi sympatická je i cena, přípravek stojí 438,- :)

Kosmetiku Tiande můžete objednávat prostřednictvím paní Alice Zemkové a její stránky Tibetian Health & Beauty, více informací na telefonu 732 128 456.