Letní úlovky v Retro Jeans!

Hledáte hezkou, pohodlnou, originální a cenově dostupnou letní módu? Věřím, že v obchodě Retro Jeans si určitě vyberete:) Navíc, jsou tu teď velké letní výprodeje!!!

Já sem chodím nakupovat moc ráda – vždy tady najdu něco, co se mi líbí. A nabídka je tady opravdu obrovská – a to jak pro nás, dámy, tak i pro pány:)

Oblečení značky Retro Jeans sleduje módní trendy – najdete tu tedy modely, které se danou sezónu nosí, barvy, které jsou IN. Nechybí i nadčasové záležitosti, kožené bundy, denimové kalhoty, kraťásky, sukně, košile, šaty…zkrátka ty věci, které užijete mnoho let bez ohledu na módní diktát.
Kromě toho – v Retro Jeans se můžete obléct od hlavy až k patě – kromě oblečení tu můžete koupit i doplňky – boty, plavky, kšiltovky, kabelky… Na co si jen vzpomenete:) Všechny věci se navíc dají dobře vzájemně kombinovat!

K létu patři hlavně kraťásky – těch je v Retro Jeans opravdu úžasný výběr!

Super tu jsou i „body“ – velký hit aktuální sezóny. Těch mají v Retro Jeans také výběr – jsou moc příjemná a oblečená vypadají přímo božsky. Sama jsem si je tu pořídila jsem moc spokojená.

Retro Jeans je v první řadě také denimový brand – proto jsou v každé kolekci vždy hojně zastoupené právě i denimové věci – džíny, košile, šaty, vesty, bundy… A jak známo, denim je nesmrtelný, takže s takovým nákupem chybu rozhodně neuděláte.

Co říkáte třeba na takový denimový overal? Bude určitě perfektně pohodlný… ;)

Najdete zde vždy i vyloženě nadčasové záležitosti, tedy takové věci, které jsou „módní stálice“ a v kurzu se drží v podstatě neustále – například koženkové bundy. Ty se Vám ve skříni rozhodně neztratí a kdo takovou nemá, jakoby nebyl – alespoň já právě tento kus oblečení nosím snad nejčastěji, a to úplně ke všemu.

Moc hezké jsou i doplňky – botičky, letní „žabky“, kšiltovky, nebo tašky…

A nabídka pro pány? Také stojí za to, tak vezměte svou drahou polovičku na nákup, věřím, že si vybere také… :)

Pojďte se podívat, co jsem pro Vás tentokrát nafotila – mrkněte do fotogalerie ;)

Obchod Retro Jeans najdete v brněnské Olympii, nakupovat ovšem můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: RETRO JEANS / web, eshop
ODKAZ: RETRO JEANS / facebook