Letní inspirace z AMMI

Na konci školního roku jsem zajela do svého oblíbeného květinového studia v Brně, do AMMI, samozřejmě, přece pro krásné kytičky pro paní učitelky mých synů.:) A protože jsem tu objevila spoustu nových a zajímavých věcí, musela jsem je pro Vás nafotit, protože ten výběr tady, to se jen tak někde nevidí! Prozradím hned v úvodu – AMMI je teď přímo „sovím královstvím“ – roztomilé sovičky všude, kam se jen podíváte. A nejen to, čtěte dál… ;)

Květinové studio AMMI na Lesné mám ráda už pár let, od doby, kdy jsem ho objevila. Je tu totiž neskutečně bohatý sortiment – a to nejen krásných květin a květinových vazeb, ale také dekorací, svíček a všelijakých těch roztomilých maličkostí, které Vám dokáží udělat velkou radost. Tedy, alespoň mně ano…:)

Nabídka věcí se tu neustále obměňuje, samozřejmě, nejvíc ve vztahu k danému ročnímu období, nebo ke svátkům. Teď, v létě, je to v AMMI krásně barevné, plné optimismu, veselých figurek a samozřejmě, pestrobarevných květin – AMMI je v první řadě květinové studio, můžete si tu nechat uvázat krásné kytice z čerstvých, řezaných květin, nebo si vyberete kytičku v květináči, či květinovou vazbu a dekoraci.

Já tu najdu vždy něco, co si mě získá, ať už to jsou třeba úžasné lucerničky – ty jsou krásným doplňkem nejen do interiéru, ale třeba také na balkon, terasu, nebo na zahradu… Dokonale umocní atmosféru příjemných letních večerů!

Ovšem, co mě nejvíc v AMMI nyní nadchlo – zmiňované „soví království“! Opravdu, najdete tu tolik druhů roztomilých soviček, které se zkrátka budou líbit. Sovičky jsou tady doslova všude, v různém provedení a barvách.

Zaujaly mě i sukulenty v zajímavých květináčcích – přesně ty jsem si tu v několika typech pořídila. Sukulenty jsou navíc nenáročné květiny – což je pro mě naprosto ideální…. :) Miluji netřesky – a takto vypadají božsky, že?

Zkráka, také v létě stojí AMMI za návštěvu a až tu budete, dáte mi za pravdu. AMMI je v Brně zkrátka TOP!

Na mnoho dalších fotek z AMMI se podívejte také do fotogalerie.

studio AMMI najdete v Brně na Lesné, na ulici Nejedlého 1.

ODKAZ: STUDIO AMMI / web
ODKAZ: STUDIO AMMI / facebook