Recenze & soutěž! Vyhrajte voňavé a účinné deodoranty BOROTALCO!

V mé dnešní kosmetické recenzi vám chci představit výborné a hlavně, účinné deodoranty značky Borotalco. A nejen to – 3 z vás tyto deodoranty mohou také vyhrát, pro sebe a své kámoše! Jak na to? Dozvíte se v článku… :)

Najít opravdu spolehlivý a účinný deodorant, to není jen tak – věřím, že mi dá mnoho z vás za pravdu. Navíc, když věc, jako deodorant, je tak potřebná a v dnešní době se bez ní už asi nikdo neobejde…

Já před nějakou dobou poprvé vyzkoušela deodoranty od italské značky Borotalco – a musím říct, že se mi hodně osvědčily, na tyto doedoranty je opravdu spoleh.

Značka Borotalco má na poli kosmetických produktů skutečně dlouholetou tradici a jsou to právě špičkové deodoranty, které tento brand v dnešní době proslavily.

Borotalco má v nabídce celou řadu deodorantů – buď ve spreji, s kuličkovým aplikátorem, nebo tuhé deodoranty. Já osobně dávám nejvíc přednost těm právě s kuličkovým aplikátorem, oceňuji hlavně pohodlné nanášení.

Obecně můžu potvrdit, že všechny deodoranty od Borotalca vás dlouho ochrání před pocením a zápachem – skutečně je to až celodenní účinnost.

Já teď vyzkoušela od této značky dvě novinky, a to:

Borotalco Active – právě tato řada je určená všem, kdo se rádi hýbou a tudíž potřebují mít na svůj deodorant ten největší spoleh :)

Zajímavostí je, že tento deodorant obsahuje speciální mikrokapsle, které se aktivují právě když se hýbete a potíte se. A tím se tak uvolňuje i vůně.

Tento deodorant je tedy hooodně účinný – takže pokud hledáte nějaký deodorant, který obstojí třeba i při sportování, toto jen ten pravý. Jo a voní moc hezky – po citrusech. Ve variantě ve spreji a s kuličkovým aplikátorem.

Dále jsem vyzkoušela Borotalco Intensive – tento deodorant je vůbec nejspolehlivější a s nejvyšší účinností ze všech, které Borotalco nabízí.

Je určený všem, které trápí nadměrné pocení. Tento deodorant má až 72 hodinovou účinnost – a to je opravdu už co říct… :)

Vůně deodorantu je svěží, čistá, příjemná a jemná. Super také je, že deodorant neobsahuje žádný alkohol.

Tak a teď ke slibované soutěži!

3 z vás mohou tyto deodoranty vyhrát – a nejen pro sebe! Stejný deodorant získá i ten, koho označíte! 
Jak na to?

  1. like FB profilu Cool Brno Blog
  2. do komentářů pod příspěvek označte kámoše, kohokoliv, komu by nový deodorant udělal taky radost ;) Z komentářů pak vyberu 3 – ti získají jeden deodorant pro sebe a druhý pro toho, koho označili. ;)

Kde deodoranty Borotalco koupíte? Na celé řadě míst – jejich seznam najdete ZDE.