Recenze: ošetření v Sisley kabině v parfumerii Douglas

Dámy, dnes mám pro vás jeden tip na zajímavé kosmetické ošetření, které jsem nedávno sama vyzkoušela! V brněnské parfumerii Douglas na České je totiž novinka – kosmetická kabina SISLEY, kde si můžete užít opravdu moc příjemné a hlavně, efektní pleťové ošetření – a to produkty skvělé francouzské kosmetické značky Sisley. Jak ošetření probíhá a jak jsem ho já vnímala? Dozvíte se v dnešním článku. ;)

Upřímně, s kosmetickou značkou Sisley Paris jsem doposud neměla žádnou osobní zkušenost, ale asi před měsícem jsem dostala možnost pár produktů vyzkoušet a musím říct, že si mě získaly, pleť po nich vypadá přímo úžasně!

Značka Sisley má mimochodem opravdu dlouholetou a rodinnou tradici a prioritou je skutečně velice vysoká kvalita produktů a jejich přínos pro pleť.

Za příběhem této značky stojí Rodina d‘Ornanových, která již po několik generací vyvíjí mnohé výjimečné kosmetické produtky.

Kosmetiku Sisley, ať už pečující, nebo dekorativní řadu, koupíte v Brně v parfumeriích Douglas – a právě v pobočce na České v Brně je ta zajímavá novinka, o které vám chci dnes napsat.

Jedná se o speciální „Sisley kabinu“ – tedy místnost, kde vám udělají kosmetické ošetření právě s kosmetikou Sisley. Já si toto ošetření vyzkoušela a hned na úvod musím napsat, moc jsem si ho užila!

Ošetření probíhá asi hodinku, během které bude vaše pleť doslova rozmazlována. Vy si odpočinete, necháte se hýčkat a hlavně, ten výsledek a efekt budete vnímat okamžitě.

Celé ošetření je nesmírně voňavé a relaxační, opravdu si ho užijete a dokonce, možná i usnete, je to skutečně doslova balzám pro tělo i duši. I z důvodu, že součástí ošetření jsou masáže a také se vychází z aromaterapie, takže je ošetření také potěšením pro smysly. ;)

Na úvod mi paní kosmetička vysvětlila, jak bude takové ošetření probíhat. Pak proběhne dechové uvolnění, kdy se celkově příjemně naladíte na nadcházející péči a ošetření.

Poté vám paní kosmetička nanese vlasové sérum a namasíruje pokožku hlavy – opět úžasně příjemná a voňavá věc. Zajímavostí také je, že než se použije jakýkoliv produkt, máte možnost si k němu přivonět přes ruce paní kosmetičky (přiloží vám ruce s produktem k nosu – a vše voní naprosto dokonale!).

Následně paní kosmetička pleť odlíčí, vyčistí, a to i partie dekoltu a také opět namasíruje.

Součástí ošetření je maska, a to jak oční, tak pleťová. Po dobu působení masky vám paní kosmetička namasíruje ruce. Odstraní se masky (jen nadbytek, maska se zapracuje do pokožky), nanese se závěrečný krém – zvlášť na krční partie, oční, na kontury rtů a pleťový a následně se použije závěrečný krém ochranný do městského prostředí.

Celé ošetření bylo zakončeno dechovým cvičením a také se použil dokonale voňavý objemový sprej do vlasů.

Pleť byla po ošetření nádherná! Svěží, jemná, viditelně hydratovaná a provoněná. A já se cítila skvěle, u ošetření jsem si také perfektně odpočinula. ;)

Dámy, určitě doporučuji, vyzkoušejte, věřím, že budete nadšené!

Kosmetickou kabinu Sisley najdete pouze v parfumerii Douglas v Brně na České.

ODKAZ: PARFUMERIE DOUGLAS / web
ODKAZ: PARFUMERIE DOUGLAS / facebook
ODKAZ: PARFUMERIE DOUGLAS / instagram