Recenze: ošetření Access Bars v centru ViaRa Salve

V centru Brna, na nové adrese – na Masarykově 25, najdete zdravotnické centrum ViaRa Salve s velmi zajímavou a širokou nabídkou služeb, primárně cílených pro podporu našeho zdraví a imunity. Skvělé na tomto centru je, že zde kombinují postupy a terapie jak klasické medicíny, tak i alternativní cesty, pracují s bylinkami, přírodní léčbou a přírodními preparáty. Několik terapií a ošetření jsem zde sama vyzkoušela a ráda vám je prostřednictvím svého blogu a reportáží blíže představím. Dnes vám chci napsat o zajímavém a velmi efektivním ošetření zvaném „Access Bars“. Jedná se speciální akupresurní masáž hlavy, kdy terapeut působením na přesně dané body dokáže ovlivnit celou řadu oblastí našeho života. Ošetření je to nesmírně příjemné a je až neuvěřitelné, jak si během něj odpočinete. Čtěte dál!

O zdravotnickém centru ViaRa Salve vám tu píši poměrně často, sama totiž metodám a postupům, které v tomto centru aplikují, zcela věřím.
Sama pocházím z lékařské rodiny, můj tatínek byl za svého života velice respektovaným doktorem v oblasti gastroenterologie, ovšem, mimo to se aktivně věnoval i východní medicíně, měl své terapeutické centrum, kde se zaměřoval na akupunkturu, akupresuru a další postupy východní medicíny.

V takovém prostředí jsem vyrůstala a právě postupy jak klasické medicíny, tak i té východní a alternativní, se v ohledu péče o zdraví uplatňovaly i u nás doma. I z tohoto důvodu se zcela ztotožňuji s celkovou fylozofií a konceptem zdravotnického zařízení ViaRa Salve.

Centrum ViaRa Salve nabízí opravdu pestrou škálu služeb, kdy cílem je jak zlepšení našeho zdravotního stavu, tak samozřejmě i prevence – na tu bychom také neměli zapomínat. Kompletní seznam služeb ve Viara Salve si pak prohlédněte na jejich webu – ZDE.

Já jsem zde nedávno vyzkoušela velice zajímavou terapii zvanou „Access Bars“. Jedná se o specifickou akupresurní masáž hlavy, kdy terapeut působením na přesně dané body dokáže ovlivňovat mnoho aspektů našeho života, a to jak po psychické, tak i fyzické stránce.

O účinnosti akupresury jste věřím již slyšeli – sama mám vyzkoušeno, že je to opravdu skvělá metoda, právě můj tatínek akupresuru aktivně využíval v rámci léčby mnoha svých pacientů.

Terapie Access Bars má opravdu až neuvěřitelný efekt, a to jak relaxační, tak i celkově povzbuzující.

Během tohoto ošetření terapeut speciální technikou působí na 32 bodů na hlavě, kdy každý z těchto bodů ovlivňuje jinou oblast našeho života.
Působení na tyto body je velmi příjemné, jedná se o velmi lehké dotyky, které ve vás okamžitě navozují pocity pohody a uvolnění. Pocitově můžete ošetření vnímat podobně, jako masáž hlavy, ovšem s tím rozdílem, že se neaplikují tradiční masážní pohyby, ovšem pouze dotykové působení na dané body.

Cílem této terapie je odbourání stresů, psychických bloků, hluboká relaxace a celková obnova životní energie. Mimo to pak i zlepšení naší celkové kondice, jak po duševní, tak i fyzické stránce.

Sama jsem nevěřila, že účinek tohoto ošetření může být až tak znatelný. Během této terapie si neskutečně odpočinete, relaxace je opravdu velice hluboká, příjemná. Celkově pak vnímáte i lehkost, psychickou pohodu a klid.

Toto ošetření je vhodné jak pro dospělé, tak i pro děti – pro které může být rovněž skvělou terapeutickou metodou a způsobem, jak dětem zajistit duševní pohodu a komfort.

Pokud vás k ošetření Access Bars zajímá více, mrkněte přímo na web ViaRa Salve – ZDE.

Centrum ViaRa Salve nově najdete na Masarykově 25 (vchod v průchodu).

ODKAZ: VIARA SALVE / web
ODKAZ: VIARA SALVE / facebook
ODKAZ: VIARA SALVE / instagram