Vánoční inspirace na dárky pro rodiče, nebo prarodiče

Vánoce & vánoční dárky – téma, které teď řešíme asi naprosto všichni. Co a komu koupit, jak to sehnat co nejrychleji a také, bez námahy? Věřím, že podobné otázky si jistě klademe všichni. Tak třeba oceníte můj další tip na dárky, který tentokrát směřuji pro rodiče, nebo prarodiče. Určitě od nich slýcháte větu: „nic nekupuj, my nic nepotřebujeme…“ Ale, jsou dárky, které i naši rodiče, nebo babička s dědou ocení. Inspirujte se!

Vybrat vhodné dárky pro rodiče, nebo prarodiče, to bývá často doslova oříšek. Starší lidé často tvrdí, že už nic nepotřebují, vše mají, nic nového nevyužijí, že je za ně zbytečné utrácet peníze… No, jako bych tato slova slyšela. :) Asi jednou nebudu jiná, ale – přece chcete ty, které máte nejraději, také potěšit, že?

Asi na tom něco je, že čím jsou lidé starší, tím více se spokojí s málem. Kupovat drahé dárky, cennosti, elektroniku, je opravdu často asi mimo. Ovšem, z mého pohledu jsou zcela nejlepší dárky, které tito lidé zužitkují a hlavně, jsou jim ku prospěchu. Co starší lidé ve svém věku nejvíc potřebují a ocení? Myslím, že odpověď je zcela jednoznačná – zdraví.

Proto, vsaďte na výživové doplňky, vitamíny, doplňky stravy… výběr mnoha skvělých preparátů je dnes obrovský a určitě nebude těžké si vybrat. Zvláště, pokud víte, jaké obtíže vaše blízké trápí.

Kde nakupovat? Do lékáren teď opravdu nechoďte, spíš vsaďte na pohodové nákupy doma. Uvařte si hrnek čaje a vybírejte – bez stresů a front.
Mimochodem, věděli jste, že opravdu široký sortiment výživových doplňků, vitamínů, výživy pro sportovce…najdete na Notino.cz, v sekci ZDRAVÍ? Mimochodem, přímo na Vánoce zde najdete celou řadu zajímavých tipů!

I já jsem tu vybrala dva super produkty, se kterými mám osobní vynikající zkušenosti. A daruji je právě svým blízkým. Právě i tyto produkty vám moc doporučuji, jsou vynikající!

Inca Collagen určitě mnozí znáte, tento přípravek je na trhu už poměrně dlouho a stále se řadí k bestsellerům. Je opravdu velice kvalitní! 

Jedná se o 100% rybí hydrolyzovaný kolagen bez dalších vedlejších přísad, který naše tělo dokáže velmi dobře vstřebat. Kolagen je látka tělu vlastní, najdete ho v kůži, vlasech, nehtech, ale i kloubech, nebo pojivových tkáních. Ovšem s věkem produkce našeho kolagenu klesá, proto je vhodné ho tělu dodávat. A to v co nejčistší formě.

Na Inca Collagen je opravdu spoleh, mám vyzkoušeno – zpevní se vám nehty, zlepší se stav pleti, vlasů… A třeba se zbavíte i bolestí a problémů s pohybovým aparátem.

Druhým přípravkem, který se mi opravdu osvědčil, je Vlasové hnojivo. Už jste o něm slyšeli?
Po prodělaném covidu mi začaly dost padat vlasy, upřímně, byla jsem z toho až zoufalá. A vím, že tento problém trápí po covidu mnoho lidí.

Na radu kamarádky jsem si koupila právě Vlasové hnojivo. Vlasy asi po měsíci užívání přestaly padat. ani nevíte, jakou jsem z toho měla radost. Celkově vnímám i lepší kvalitu vlasů.

Toto je věc, kterou potěšíte – maminku, babičku, vlastně asi jakoukoliv ženu (nebo i muže). Kdo by nechtěl mít krásné a husté vlasy? ;)

Všechny výše uvedené produkty koupíte na Notino.cz.