Recenze: nová řasenka The One No Compromise od Oriflame – vyhrajte ji v soutěži!

Dnes mám pro Vás recenzi jedné dost zajímavé řasenky, kterou jsme měla nedávno možnost otestovat. Na oči, na ty já jsem dost citlivá – a proto jsem byla moc zvědavá, jaká že ta nová a prý hodně dobrá řasenka od Oriflame bude. A ono fakt. Je vynikající a pozor, má oproti jiným řasenkám dost vychytávek! Mrkněte na moji recenzi… ;)

Holky, co si budeme povídat, najít skutečně dobrou řasenku, to vůbec není jen tak! Na trhu jich je přímo nespočet, ale objevit takovou, která skutečně umí vykouzlit hezký řasy, to je častokrát až umění… :) Alespoň – já při výběru řasenky dávala vždy na doporučení svých kámošek, ptala jsem se, která je dobrá a kterou stojí za to zkusit…

Navíc, jsem alergik a kde se moje alergie vždycky nejsilněji projeví, jsou oči. Reagují na prach, pyly, podráždění, ale – bohužel – často i na nevhodnou kosmetiku. Dokonce se mi v minulosti už stalo, že jsem měla doslova alergickou reakci přímo na řasenku. A to teda nikomu nepřeju, oči otečou a slzí a slzí… :(

Proto – než jsem se rozhodla, že Vám o nové řasence The One No Compromise od Oriflame napíšu – jsem ji opravdu dobře a několikrát otestovala. Nerada bych Vám tu doporučovala něco, co je, tak nějak „nic moc“.

Takže, řasenku jsem podrobila velké „záteži“ :) na svých mega citlivých očí a čekala jsem, co se bude dít. Dopadlo to výborně – bez reakce, hurá! Takže jsem řasenku The One No Compromise začala používat pravidelně.

Kromě toho, že oči fakt nedráždí, co dál ještě „umí“? Je toho celkem dost. I proto se řasenka jmenuje „No Compromise“ tedy řasenka „bez kompromisů“.

Řasenka umí udělat fakt hezký řasy. Zatočený, zahuštěný, prodloužený – ovšem, stále přirozeně vypadající. Já doporučuju nanášet ve dvou vrstvách, kdy docílíte hezkých, zvýrazněných řas.

Kartáček je krásně hustý, dobře se s ním manipuluje a při aplikaci dobře oddělí jednotlivé řasy od sebe.

Co dále oceňuju – řasenka se při nanášení nedrolí – což mě u mnohých řasenek dokáže děsně vytočit (ano, odstraňování černých žmolků „umí“ krásně černé šmouhy na obličeji).

A pozor – to stále není všechno. Řasenka je odolná proti vlhkosti, takže žádné šmouhy, ani rozmazávání. A velká vychytávka na závěr – odlíčíte ji snadno, a to jenom teplou vodou! Jako fakt – teplá voda řasenku rozpouští /opět neštípe v očích/ a tím ji krásně a hlavně, snadno odstraníte.

A teď POZOR! 
Mám pro Vás v soutěži 5 kusů řasenek The One No Compromise + k tomu 5 božích pytlíků na plavky.

Stačí, když mi napíšete, Z JAKÉ ZEMĚ ZNAČKA ORIFLAME POCHÁZÍ a budete sledovat Oriflame na Instagramu.
Pište buď na mail info@coolbrnoblog.cz, do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo do komentů pod příspěvek.

Good luck, girls! ;)

Dobrý, co? ;) Takže, moje milé, pokud hledáte dobrou řasenku, sáhněte po této, myslím, že budete taky nadšený… ;)

Koupíte přímo přes web Oriflame, po registraci – viz odkaz níže.

ODKAZ: ORIFLAME – web / facebook