Podzimní trendy – co bude tuto sezónu IN?

Zajímá Vás, co se bude nosit tento podzim? Pokud ano – mám pro Vás další článek plný inspirace a krásných outfitů – ty jsem omrkla a sestavila v butiku Amande na Minské, který má, co se módy týká, v Brně rozhodně co nabídnout…!

Léto je fuč a začíná podzim… Pro mnoho z nás asi „nic moc“ zpráva, je ale pár věcí, na který se těšit můžeme – třeba na novinky v módě! Jasně, s každým novým ročním obdobím přichází nové trendy a nám, hlavně nám, holkám, se nějaký ten úlovek do šatní skříně může hodit. ;) Proto jsem pro vás připravila článek o tom, co bude tento podzim IN. Pro inspiraci jsem zašla do svého oblíbeného butiku s módou, do Amande, kde mají aktuálně zbrusu novou kolekci – a nafotila jsem tu spoustu (nejen) podzimních outfitů…

V butiku Amande fakt vždycky najdu něco, co opravdu nutně potřebuju… :) Však to znáte, holky – naše šatní skříň není nikdy tolik plná, aby se do ní nějaký ten fešácký kousek ještě vešel. A pokud jste módní nadšenkyně, stejně, jako já – věřte, že butik Amande musíte prostě znát.

Koupíte tu italskou značkovou módu, pro kterou si majitelka butiku, Zuzka, osobně jezdí do Itálie a vše tu pečlivě vybírá. A nutno říct – vkus má úžasný, protože vždycky doveze takový poklady, až žasnu!

Každý kousek, kerý v Amande mají, je svým způsobem jedinečný. Propracovaný do detailu, střihově zajímavý, z krásných materiálů. Stylově tu najdete ležérní módu, ale i věci pro okázalejší příležitosti.

Boží tu mají i džíny – takový v Brně rozhodně nikde nekoupíte. A dokonale sednou!

Já už si v Amande koupila spoustu věcí a fakt k velké spokojenosti. Ve všech případech se jedná o jedny z mých nejoblíbenějších věcí ve skříni, které budu nosit ještě dlouho a ráda.

Takže – holky, doporučuju si udělat malý výlet na Minskou, stavte se tu parádu omrknout na vlastní oči, stojí to za to! ;)

Prohlédněte si spoustu aktuálních fotek z Amande Fashion Store také ve fotogalerii ;)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook