Podzimní inspirace na botičky! Co se teď nosí?

Obchody jsou už plné podzimních kolekcí, jupí! Takže – je se na co dívat a povím Vám, jak tak své oblíbené značky zatím obcházím, jsem z podzimních trendů fakt nadšená. A myslím, že se budou líbit i Vám. ;) Proto – pokud nestíháte po obchodech chodit a chybí Vám přehled, mám tu další módní inspiraci, tentokrát zaměřenou na botičky! Nafotila jsem pro Vás totiž velký report v nové obuvi Tezyo v Olympii…

Obuv Tezyo je, co se nabídky týká, opravdu hodně zajímavá. Je to multribrandový obchod, kde najdete celou řadu známých a také méně známých značek – vyberete si tady tak určitě úplně všichni. A pozor – kromě bot tady mají fakt nádherné kabelky, které taky stojí za pozornost.

Zpátky ale k trendům tohoto podzimu – vybrala jsem několik modelů, které mi přišly zajímavé. Co na ně říkáte Vy?

Aktuálně jsou velmi IN boty v pánském stylu – pro nás, holky. Elegantní, na šněrování, bez a nebo s nízkým podpatkem. Vypadají skvěle jak k sukni, tak i ke kalhotům. Možná na Vás působí k sukni robustně, ale – vůbec se toho nebojte!

Krásné jsou i nízké kotníčkové mokasíny, opět v pánském looku. Jsou nesmírně elegantní!

Pokud si ale potrpíte více na dámské modely, těch je tady samozřejmě také veliký výběr. Já osobně nejvíc miluji boty na platformě, jsou stabilní a dobře se v nich chodí.

Boty na podpatku si v Tezyo taky vyberete – teď na podzim vsaďte na jednoduché modely, super jsou ty z semiše, působí více hřejivým dojmem.

Chybu neuděláte ani s kozačkami – v nejrůznějších délkách. Aktuálně jsou trendy kozačky nižší – volila bych ale typy na podpatku, prodlouží Vám nohy.

V Tezyo je pestrá nabídka i nejrůznějších sportovních botiček, tenisek – ať už pro sport, nebo běžné denní nošení.

Na své si tu přijdou samozřejmě také pánové a pozor, senzační nabídka je také pro děti!!! ;)

Jak se Vám podzimní trendy líbí? Jaké boty nejraději nosíte Vy? Pochlubte se, budu za Vaše postřehy ráda! ;)

Obchod TEZYO najdete v brněnské Olympii. Spoustu fotek obchodu i aktuální nabídky si prohlédněte také ve fotogalerii… ;)

ODKAZ: TEZYO / facebook