Fashion: inspirace z butiku Italská móda!

Možná si vzpomínáte, že jsem vám začátkem léta psala o jednom zajímavém butiku s módou, který najdete v Brně, na Křenové 37. Jmenuje se Italská móda a paní Blanka, která butik vlastní, tu nabízí velké poklady… :) O tom vám musím zkrátka napsat, protože věřím – tady se vám bude líbit!

Dobrých obchodů s módou, respektive, s dobrou nabídkou, v Brně zcela upřímně moc není. Pokud tedy nechcete nakupovat v klasických módních řetězcích, kde je sortiment v naprosté většině případů tak nějak…nuda. Opravdu, v Brně mám několik málo oblíbených obchodů s oblečením, kam ráda zajdu a kde vždycky něco najdu – a proto jsem ráda, když se dozvím o nějakém novém, kde to stojí za to.

Butik Italská móda je na Křenové už hezkých pár let – a já o něm vlastně už několikrát slyšela. Zašla jsem se sem mrknout ale až nedávno – zjistila jsem, o jakou parádu jsem byla dlouho ochuzena. :) Fakt, koupíte tady super kousky, jiné, než jinde – a tak to mám ráda.

Blanka Kučerová, majitelka butiku, jezdí zboží sama vybírat – v naprosté většině případů se jedná o italskou módu. Co je ale super – tak co kousek, to velký originál.

Stylově tu seženete ležérně – elegantní oblečení, vyberete asi pro naprosto všechny příležitosti, pro běžné, denní nošení, ale i pro více slavnostní příležitosti, třeba na večírky.

 

Já si tu zamilovala hlavně kalhoty, džíny, kraťásky – většina z nich má spadený, „boyfriend“ střih – přesně, jak to mám já ráda.

Víc vám ale rozhodně řeknou fotky – já tu pro Vás nedávno nafotila pár aktuálních outfitů, které jsem vybala – jak se líbí vám?
Detailně si můžete všechny fotky prohlédnout také ve fotogalerii… ;)

A jedna dobrá zpráva na závěr – nemusíte se obávat nějakých šíleně vysokých cen. Naopak, myslím, že na tak pěkné věci jsou naprosto v pohodě. ;)

Butik Italská móda najdete v Brně na Křenové 37.

ODKAZ: ITALSKÁ MÓDA / facebook