Recenze: můj relax v hotelu Savannah!

Jako velmi zaměstnaný a vytížený člověk občas potřebuji úplně „vypnout“ a alespoň na chvíli, na víkend, si chci odpočinout a udělat něco pro sebe samu. Ráda si zajdu na dobrou masáž, zacvičit, ale úplně nejvíc ocením relax v nějakém příjemném wellness hotelu, kde najdu dobré služby a zároveň hezké prostředí, kde se cítím fajn…:) Nedávno jsem jeden takový hotel poznala a strávila jsem tu příjemný víkend. Znáte hotel Savannah, nedaleko Znojma? Je to tu ve všech ohledech skvělé – a já mám pro Vás dnes z mého pobytu zde reportáž;)

Často mi na blogu píšete také o tipy na zajímavé hotely, penziony, které bych Vám ze své vlastní zkušenosti mohla doporučit. A protože i já ráda poznávám nová a zajímavá místa, často jezdím tam, kde jsem to třeba i doposud neznala. A mnohokrát jsem i moc mile překvapená, kde všude to zkrátka „stojí za to“…:)

O jednom takovém místě – hotelu, kde jsem nedávno strávila hezké dva dny, Vám chci napsat. Jmenuje se Hotel Savannah a je v podstatě kousek od Brna, asi hodinku jízdy, v Chvalovicích – Hatích, u Znojma.

Víte, já, jakožto Moravák, mám právě k těmto „končinám“ i nějak blízko. Kousek od Znojma, v Moravských Budějovicích, jsem strávila celé dětství a dobře to zde znám. A hlavně, ráda se sem vracím. I Znojmo je sympatické a fajn místo a dá se tady toho tolik dělat! Krásná je i okolní krajina, vinice, ideální na výlety, nebo cykloturistiku. A také, na své si tu přijdeme i my, ženy, milovnice nákupů!:) Nedaleko Znojma, ve Chvalovicích – Hatích, totiž také najdete naše největší outletové centrum, Freeport (jistě netřeba představovat:).

Zkrátka, zajet si právě sem, rozhodně stojí za to. A navíc – když tu máte tak skvělou možnost ubytování, jakou je právě Hotel Savannah.

Tento hotel je ve všech ohledech moc fajn. Nabízí široké portfolio služeb, najdete zde krásně vybavené wellness centrum, velký plavecký bazén, vířivku, saunu, parní lázeň a kardiofitness centrem.

Pro milovníky exotiky a relaxačních terapií zde nabízí autentické ajurvédské wellness masáže a procedury prováděné vyškolenými terapeuty ze Srí Lanky. Jedná se o 5000 let starou metodu. Tyto terapie mají vedle relaxačního efektu i efekt léčebný. Skvělé také je, že pro hotelové hosty je vstup do wellness centra zdarma, což na mnohých hotelích také nebývá samozřejmostí.

Skvělé je zde také kosmetické studio, kde můžete vyzkoušet některé z pleťových ošetření. Používají zde jedinečnou španělskou kosmetikou Alqvimia (celotělová i obličejová péče), pleťové ošetření luxusní francouzskou kosmetikou Monteil, vynikající je i laserové ošetření proti stárnutí a nečistotám pleti (Lasocare).

V kosmetickém studiu si můžete nechat udělat i manikúru, gelové nehty – to jsem zde využila i já:)

Co se samotného ubytování týká, pokoje jsou v moderním, čistém designu, stylové, čisté, příjemné… Věřím, že se Vám budou také líbit:)

A pozor, naprosto skvěle zde vaří, což poznáte už ráno, na bohatých snídaních, které jsou zde formou švédských stolů. 

Samotná restaurace je opět příjemná a můžete vybírat z mnoha dobrot na jídelním lístku. Stojí za to si sem zajít třeba i jenom na oběd, opravdu to zde umí!:)

Pokud byste s sebou do Hotelu Savannah chtěli vzít i děti, vůbec není problém – tento hotel patří do kategorie tzv. „baby friendly“ hotelů a jsou zde právě na děti uzpůsobení. Mají zde vybavený dětský koutek, zajistí Vám v případě potřeby hlídání, zapůjčí dětské vybavení a hlavně – v okolí je pro děti opět mnoho možností vyžití, za zmínku jistě stojí Merlinův svět, nebo Dino park, který je jen 2km od hotelu.

Zkrátka, pokud hledáte fajn hotel, nedaleko Brna, kde budete ve všech ohledech spokojení – toto je můj velký tip. Věřím, že bude také nadšení!

Na spoustu dalších fotek z mého pobytu v Hotelu Savannah mrkněte do fotogalerie.

Hotel Savannah najdete ve Chvalovicích – Hatích, u Znojma.

ODKAZ: HOTEL SAVANNAH DELUXE / web
ODKAZ: HOTEL SAVANNAH DELUXE / facebook
ODKAZ: HOTEL SAVANNAH DELUXE / instagram