Recenze dobrot od Iswari!

Mám pro Vás další recenzi! A tentokrát trochu netradiční – představím Vám díky ní trojici mých oblíbených potravin, které si teď pravidelně dopřávám.

Nedávno jsme Vám psala o zajímavém tématu, které sleduji. Jedná se o tzv. super potraviny, které dokáží opravdové zázraky, tedy ve vztahu přínosu pro naše zdraví:)

Super potraviny – tedy o co se jedná – jsem Vám už na blogu představila (více se dozvíte ZDE), ale jen pro krátké připomenutí – jedná se o takové potraviny, které obsahují mimořádné množství prospěšných látek, mají velké výživové vlastnosti a jsou pro naše zdraví velmi cenné.

Co je typické pro produkty, které jsou označovány jako SUPER POTRAVINY?
– PŘÍRODNÍ a bohatý zdroj nutričních látek
– PROSPĚŠNÉ lidskému zdraví
– PŘIROZENÉ a šetrné zpracování bez vysokoteplotních (RAW) a chemických úprav

Super potraviny jsou častokrát úplně „obyčejné“ potraviny, které nás obklopují, nejsou nikterak drahé, ani nedostupné – za příklad stojí třeba len, konopí, pohanka, slunečnice… Je tedy dobré vědět, že takové potraviny jsou kolem nás a jsou vlastně výjimečně zdravé. Rozhodně tedy stojí za to je zařadit do jídelníčku.

Já super potraviny kupuju zásadně od značky ISWARI (více na blogu ZDE), která se právě na tento typ potravin zaměřuje. V nabídce je spousta skvělých snídaňových směsí, semínek, přirodních sladidel, snacků a zelených potravin…

Já Vám dnes chci představit trojici mých oblíbených super potravin, které u mě doma rozhodně nikdy nechybí.

Photo 22.07.15 13 54 48

1. SNÍDAŇOVÁ SMĚS

Snídaňových směsí nabízí Iswari několik a vždy se jedná o vynikající pochoutku, která Vás ráno zasytí, dodá Vám potřebnou energii a Vašemu tělu jen to nejlepší.

Photo 22.07.15 13 55 42

Dlouhou dobu jsem totiž řešila „co snídat“ – protože nejím lepek, nepiju mléko, vyhýbám se bílému cukru… Až jsem narazila na tyto směsi a problém byl vyřešen. Už několik měsícu nesnídám nic jiného a můžu Vám řict, že se cítím hned od rána skvěle:) Tyto snídaňové směsi mají nízký glykemický index, takže Vám energie vystačí na dlouhou dobu, navíc všechny suroviny jsou BIO a RAW – tedy zpracovávané při teplotě nižší, než 42 stupňů.

Směs se skláda právě ze super potravin – tedy každá složka je něčím výjimečná – vždy obsahuje mnoho zdraví prospěšných látek, vitamínů a minerálů.

Složení je zcela bezlepkové, bez bílého cukru, mléka. Stačí přidat cca 3 polévkové lžíce do vody, rostlinného, nebo obyčejného mléka a máte skvělou snídani:) Já si směs připravuji s kokosovým mlékem a přidávám ještě moje oblíbená Chia semínka:)

Snídaňové směsi od Iswari jsou k dostání také v podobě malých „snacků“ v kelímku, takže ideální – třeba na cesty:)

Photo 22.07.15 13 55 55

2. SMĚS NAKLÍČENÝCH SEMÍNEK

Naklíčená semínka miluji –  přidávám je téměr do všeho:) Skvěle Vám doplní třeba salát, vynikající jsou v polévce, hodí se i na pečení – třeba do těsta buchty:) Krásně křupou a mají super chuť.

Photo 22.07.15 13 55 18

Naklíčená semínka od Iswari obsahují pohanku, slunečnici a quinou – tedy trojici super potravin. Opět si tak můžete být naprosto jistí, že jíte jen a jen to nejlepší. Ostatně, nic jiného si také Vaše tělo nezaslouží:)

Směs je plná enzymů, obsahuje pomalu stravitelné sacharidy a nenasycené mastné kyseliny omega3. Hodí se i k přímé spotřebě – chutnají fakt skvěle:) Směs semínek může být velmi zdravou alternativou mastných brambůrek, které si dáváte – třeba k vínu, co myslíte?:)

Photo 22.07.15 13 55 26

3. CHLORELLA

Chlorelu určitě znáte – hlavně pro její skvělé detoxikační vlastnosti.
Chlorela je řasa, která má vynikající schopnost fixovat a vylučovat toxiny z těla. Obsahuje chlorofyl, který má také antioxidační a antiseptické účinky.

Photo 22.07.15 13 54 56

Chlorela dále obsahuje unikátní komplex živin nazývaný CGF podporující zdravou tvorbu tkání a množení zdravé mikroflóry. Z živin obsahuje beta-karoten, vit. sk. B, vč. B12, C, K, minerály a esenciální mastné kyseliny. 70% buněk chlorelly od Iswari má dezintegrovanou buněčnou stěnu díky čemuž dochází k velmi rychlému a přímému využití živin.

Skvělé na pročištění organizmu, nastartování imunity i na podporu správného zažívání. Chlorelu užívám celoročně, je to můj vůbec neoblíbenější potravinový doplněk, kterému skutečně věřím.

Photo 22.07.15 13 55 02

 

Potraviny Iswari koupíte v Brně např. v obchodech SKLIZENO, kde mají opravdu velký výběr:)

ODKAZ: ISWARI/web

ODKAZ: ISWARI/facebook