Beauty review – Medik8

Mám pro Vás další kosmetickou recenzi – a tentokrát se budu věnovat opravdu výjimečné značce – MEDIK8! Znáte? Já se přiznávám, že jsem až do nedávna o existenci tohoto kosmetického brandu nevěděla…ale můžu Vám rovnou potvrdit, je opravdu skvělý a rozhodně stojí za to, abyste ho minimálně poznali:)

MEDIK8 je britská značka a je nesmírně populární po celém světě – díky svým inovativním produktům s velmi vysokou účinností. Nabízí široké spektrum mnoha přípravků, které řeší nejrůžnější problémy s pletí – skvělá jsou zejména velmi kvalitní séra, která se  těší vellké oblibě.
Kosmetika MEDIK8 je vzhledem ke své kvalitě a prokázané efektivitě navíc cenově stále příjatelná.

Já jsem měla možnost otestovat tři produkty od této skvělé značky a moc ráda Vám je prostřednictvím blogu blíž předsavím. Každý z nich řeší jiný problém pleti, který mě trápí a kterému se snažím zamezit. Věřím, že by Vás následující recenze mohla inspirovat a možná díky ní najdete i to, co by Vám a Vaší pleti mohlo pomoci:)

Jedná se o tyto tři přípravky:
White Balance Click – intenzivní rozjasňující sérum
Hydr8 Day 360, SPF 15 – komplexní hydratační krém proti stárnutí
Retinol 3 TR – sérum pro noční použití

Photo 06.10.15 12 20 24

1. WHITE BALANCE CLICK – intenzivní rozjasňující sérum

Pokud Vás trápí barevně nejednotná pokožka, je pro Vás toto sérum to pravé. Odstraňuje totiž celkem 7 příčin vzniku pigmentance a docílí efektivního vybělení pokožky.

Photo 06.10.15 12 00 28

Tím, jak stárneme, se nám na pleti objevují nejrůznější “nehezké projevy”, o které vůbec nestojíme:) A to nemluvím jenom o vráskách, nebo povislých konturách – častám problémem jsou také pigmentové skvrny, pihy, nebo nepravidelná barva pokožky… Častokrát tyto problémy vznikají například nadměrným sluněním, nebo zpigmentováním jizev (třeba po akné), v těhotenství, nebo zkrátka…věkem – ano, určitě znáte nehezké “stařecké skvrny”.

Photo 06.10.15 12 02 49

A právě tento zázračný přípravek Vám pomůže Vaši plet navrátit zpět do normálu. Obsahuje směs 8 klinicky aktivních látek v efektivní koncentraci. Nejzásadnější složkou je kyselina kojová, která je nejsilnější depigmentační látkou. Zároveň pak působí také preventivně proti vzniku nových skvrn.

Velmi “chytrý” je také způsob, jakým je kyselina kojová v tomto produktu obsažena. Když si koupíte nové balení, je právě tato kyselina pouze ve víčku. To obsahuje tzv. “klikací” mechanismus, kdy před prvním použítím stiskem na vrchní část uzávěru uvolníte kyselinu kojovou do zbytku roztoku, Právě tímto se aktivují účinné látky a přípravek je 100% účinný.

Součástí balení jsou pak dvě lahvičky s roztokem a víčko s pipetou, kterou nasadíte vždy na jedno balení roztoku s už aktivní kyselinou kojovou.

Photo 06.10.15 12 03 26

Můžu potvrdit, že jsem byla z produktu opravdu nadšená. Na obličeji mě totiž pár skvrn už delší dobu trápilo – vznikly v těhotenství a nic na ně nezabíralo. Až toto sérum mi skutečně pomohlo skvrny eliminovat. Už cca po deseti dnech jsem měla pocit, že skvrny jsou mnohem méně viditelné. Rozhodně budu v aplikaci pokračovat i dál. Nanáším 2x denně, ráno a večer pod obvyklý krém.

2. HYDR8 DAY 360 – komplexní hydratační krém proti stárnutí

Tento krém poskytuje Vaší pleti dvě zásadní služby – hydratuje ji a zároveň napomáhá zpomalit proces stárnutí. Rozhodně skvělá záležitost!

Photo 06.10.15 12 00 10

Hydrataci své pleti řeším opravdu velmi poctivě. Vím, že je důležitá pro hezký, jasný a pružný vzhled pleti. A stejně tak je pro mě důležitá také protivrásková péče. Už mi není 20, tudíž je pro mě volba adekvátní kosmetické péče už podstatná:) Tento krém tyto zásadní věci spojuje, tudíž mě okamžitě zaujal.

Photo 06.10.15 12 01 17

Jedná se o lehký a velmi příjemný krém, který pleti zajistí dostatečnou hydrataci po celý den. Obsahuje látky s antioxidačními a antiglykačními účinky, které vyhlazují jemné vrásky, pleť vypínají a dodávají ji přirozený a zdravý vzhled po celý den. Krém navíc obsahuje ochranný faktor SPF 15, tudíž je Vaše pleť chráněna před nebezpečnými UVA a UVB paprsky.

Photo 06.10.15 12 01 54

Krém má moc příjemnou texturu, lehkou a nepříliš mastnou, pleť ho dobře a rychle vstřebává. Parfemaci jsem nezaznamela, což je pro mě dobré, v krémech mi vůně většinou vadí. Na pokožce je krém opravdu příjemný, dodává ji velmi komfortní pocit.

Za mě rozhodně jeden z nejlepších krémů, které jsem kdy vyzkoušela. Jsem z něj přímo nadšená:)

3. RETINOL 3 TR – sérum pro noční použití

Tak tento produkt je vůbec asi nejoblíbenjší z celé škály přípravků labelu Medik8. Dokonce vyhrál Silver Aesthetic Award (stříbrné místo) za nejlépe prodávaný maloobchodní produkt ve Velké Británii.

Photo 06.10.15 12 00 42

Pro nejrůznější séra mám přímo slabost:) Séra totiž obsahují vysoké koncentrace účinných látek a jsou pleti velmi prospěšná. Samozřejmě, že ne všechna, ale toto od Medik8 rozhodně ANO:)

Obsahuje vitamin A o koncentraci 0,3%, který pomáhá revitalizovat pokožku v optimálním čase a v noci. Redukuje jemné vrásky a linky, dokonce pomáhá minimalizovat skvrny na pokožce. Sérum pleť krásně vyživí, dodá je potřebné látky a eliminuje projevy stárnutí.

Photo 06.10.15 12 02 20

Sérum má opět lehkou konzistenci, je snadno vstřebatelné, na pleti ho neregistrujete. Parfemace není žádná. Snášenlivost skvělá – otestovala jsem se svoji přecitlivělou pokožkou a zcela bez problému.
Výsledný efekt séra je patrný velmi brzy já měla pocit hezčí pleti hned ráno, po první aplikaci. Skvělé!

Kosmetiku MEDIK8 koupíte na eshopu MEDAPREX.

ODKAZ: MEDAPREX/web/eshop