První kousky z podzimní kolekce v Original Marines

Maminky! Dnes zase nějaká ta inspirace pro vás a vaše dětičky! Pokud nevíte, kde dětem nakoupit krásné věci, třeba do školy, školky, nebo pro jakoukoliv příležitost, zajděte se mrknout do obchodu Original Marines ve Vaňkovce.  Už je tady velká část podzimní kolekce a myslím, že je rozhodně z čeho vybírat – mrkněte na následující článek! ;)

Nakupovat oblečení pro děti, to je obrovská radost, alespoň, já sama to takto rozhodně vnímám. ;) A to i když mám dva kluky, kteří se, na rozdíl od holčiček, tolik parádit nedají. :)

Ale když víte, kde nakupovat, tak se i kluci dají vymódit přímo úžasně!
Já jsem už mnoho let nadšená z nabídky italské značky Original Marines. Mají krásné, barevné věci a hlavně, také kvalitní!

Sortiment v obchodě Original Marines (najdete ho v Galerii Vaňkovka v přízemí) je opravdu pestrý, a to jak pro kluky, holčičky, tak i pro malé děti – miminka, nebo batolata. A oblečou se tu krásně i starší děti!

Aktuálně je v obchůdku Original Marines už značná část podzimní kolekce, která se dle všeho zase moc povedla – však mrkněte na fotky zde v článku, tak i ve fotogalerii pod ním.

Pro inspiraci jsem vám tu opět spoustu věcí nafotila – ať máte přehled a vidíte, jak ta paráda vypadá. Ovšem, já rozhodně doporučuji jít to vše omrknout na vlastní oči. ;)

Pro kluky tu mají třeba nádherné teplákové soupravy, vypadají super – ty barvy i obrázky!

Pro holčičky mě zase zaujaly překrásné šatičky, sukýnky, legínky – prostě ty typicky holčičkovské věci, které si my, maminky kluků, vůbec neužijeme. ;)

V Original Marines pak pořídíte třeba i pyžamka, nebo doplňky – nejrůznější čepičky, kloboučky, v létě plavky a další nezbytnosti dětské módní výbavy. ;)

Na spoustu fotek z aktuální nabídky obchůdku Original Marines mrkněte také do fotogalerie. ;)

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram