Kosmetika – otestováno: Hourglass, nová značka v parfumerii Sephora

Dnes opět ryze „holčičí téma“ – kosmetika a zkrášlující produkty! Ráda bych vám napsala o značce Hourglass, která je nově k dostání v parfumerii Sephora. I pro mě je tento brand nový, vyzkoušela jsem tři věci – řasenku, podkladovou bázi pod make up a paletku rozjasňovačů. Jeví se skvěle! Víc v dnešní recenzi. ;) Mimochodem – má už někdo z vás s touto značkou zkušenosti? Napište mi! :)

Novinky v oblasti dekorativní kosmetiky mě baví a musím se přiznat, že se snažím vše v tomto směru i sledovat. A o své postřehy a dojmy se také moc ráda podělím s vámi. ;)

Dnes bych vám chtěla napsat něco víc o značce Hourglass – ta je nově k dostání také v parfumerii Sephora, v Brně v prodejnách ve Vaňkovce, nebo v Olympii.

Značka Hourglass v sobě spojuje tu nejvyšší kvalitu, špičkové složení, vědecké poznatky v oblasti dekorativní kosmetiky… Já otestovala tři produkty a ráda vám je představím. ;)

Hourglass Veil Mineral Primer – Matující minerální podkladová báze
Přiznávám se, že dříve jsem podkladové báze pod make up vůbec nepoužívala – připadalo mi to asi zbytečné. Je to produkt, který při líčení „není vidět“ a tak jsem ho nějak neřešila.

Asi před rokem jsem báze začala používat, vyzkoušela jsem od jiných značek a opravdu dokážou perfektně sjednotit pokožku a hlavě, celkově prodlouží skvělý vzhled make upu.

Tato báze od značky Hourglass je sametově jemná, je bez jakékoliv vůně, takže skvělá i na citlivou pleť.

Má bílou barvu, která se ovšem při rozetření mění na transparentní. Textura je nemastná, nelepí, snadno se roztírá. Efekt na pokožce vidíte po rozetření okamžitě.

Pleť je ucelená, hladká, má sametový vzhled, báze eliminuje i vzhled menších vrásek. Evidentní je i zmatňuijící efekt.

Na bázi už pak nanášíte obvyklý make up, který díky ní dlouho vydrží krásný a svěží.

Hourglass Caution Extreme Lash Mascara – Řasenka pro objem a prodloužení řas
Skvělá řasenka, která dokáže až zázraky!

Upoutá vás už na první pohled luxusní vzhled obalu – zlatý, v trojúhelníkovém tvaru. Kartáček řasenky je hustý, dlouhý, vytvořený tak, aby dokonale vykreslil každou řasu na víčku oka.

Konzistence řasenky je krémová, perfektně přilne na řasách. S kartáčkem se snadno manipuluje, můžete obtáhnout i jednu jedinou řasu jeho hrotem.

Řasenka vykouzlí plný objem řas, zároveň prodlouží jejich délku, bez žmolků, drolení. Za mě naprosto super!

Hourglass Ambient Lighting Palette – Paletka rozjasňujících pudrů
Luxusně balená paletka nabízí tři rozjasňující pudry, díky kterým se vaše tvář projasní a získá zdravý, svěží vzhled.

Rozjasňující pudry používám celoročně, na obličeji vypadají perfektně – stačí vědět, kam je nanášet a v jakém odstínu.

Paletka je dostupná v několika barevných kombinacích. Já vyzkoušela tu se třemi typu světlejších rozjasňujících pudrů – za mě je tato kombinace naprosto ideální pro každý tip pleti.

Pudry obsahují všechny tři lehounký třpyt, díky kterému získá tvář jasný, svěží vzhled, celkově projasnňují.

Světlý pudr nanáším na konec nosu, nad rty, tmavší pudry pak na lícní kosti, až ke spánkům.