Přemýšlíte nad objednáním vánočního cukroví? Inspirace pro vás!

Nestíháte letos péct vánoční cukroví, rádi byste ochutnali nové a zajímavé druhy – a hlavně, vše v perfektní kvalitě? Objednávání vánočního cukroví je stále víc žádané a jak dobře vím, možností, kde nyní objednávat, už moc není. Proto mám pro vás i dnes jeden tip a doporučení! Cukroví můžete objednat od brněnské cateringové firmy Giraffy.cz – pro své zákazníky také pečou a připravují vynikající vánoční cukroví. A stále od nich můžete objednávat! Víc informací v následujícím článku… :)

Určitě to sami dobře znáte – předvánoční doba je v mnoha ohledech i poměrně hektická a náročná. A času, který bychom mohli věnovat i na vánoční přípravy, třeba na pečení cukroví, už obvykle tolik není. Sama to dobře znám, mám dvě malé děti, jsem pracovně hodně vytížená a bohužel na pečení několika druhů cukroví čas zkrátka není…

A mimo to, co si budeme povídat – pečení a příprava cukroví také není jednoduchá záležitost, kterou by hravě zvládl každý. Proto je v poslední době čím dál víc využívaná možnost si cukroví objednat a nechat upéct – od profesionálů.

Mnoho cukráren, firem…nabízí pečení vánočního cukroví na zakázku a určitě jste si všimli, že tyto kapacity se velmi rychle plní. A pokud se k objednávce cukroví odhodláme třeba nyní, na začátku prosince, bývá už obtížné vůbec někoho, kdo by cukroví upekl, sehnat.

Proto věřím, že oceníte můj tip a doporučení! Vánoční cukroví pro své zákazníky připravuje a peče také brněnská cateringová firma Giraffy.cz! Znáte? 

Na jejich webu si můžete vybrat z celé řady vánočních cukroví, mezi kterým samozřejmě nechybí i ty nejvíc oblíbené druhy – linecké, vanilkové rohlíčky, marokánky…

Můžete si vybrat i jednodruhové krabice cukroví – přesně podle toho, co máte rádi (třeba pokud si i některý z vašich oblíbených druhů nestihnete sami upéct). 

Objednat můžete ale i z několika druhů vánočních boxů – krabic, které obsahují více druhů cukroví. Ta největší – „luxusní Vánoce“ váží 1800g a obsahuje 10 druhů vánočního cukroví! 

Co se pak týká i složení druhů cukroví v těchto boxech, je možné si i individuálně domluvit na případné výměně / nahrazení daného druhu jiným, kterému dáváte přednost. Stačí to napsat při objednávce do poznámky.

Cukroví zde pečou samozřejmě z kvalitních a poctivých surovin, dle tradičních domácích receptů paní majitelky. Používají másla, ořechy, kvalitní mouky…přesně, jak to má být.

Můžete si také objednat doručení na kterýkoliv všední den v prosinci až do 22. 12., cukroví zde stále postupně dopékají.

POZOR – rozváží po celém Brně a blízkém okolí (Modřice, Šlapanice, Bílovice n. Svitavou…) a je možné platit stravenkami!

Výhodou také je doručení cukroví až k vám domů, případně je možné se domluvit na osobním odběru v Brně na ulici Lidická (nutné hlásit předem).

Tak co říkáte, není lepší užívat si klidnou atmosféru Vánoc a přenechat pečení těm, kdo to umí, dělají to s láskou a poctivě? ;)

ODKAZ: GIRAFFY – OBJEDNÁVKY CUKROVÍ / web
ODKAZ: GIRAFFY / facebook
ODKAZ: GIRAFFY / instagram