Přemýšlíte nad novou kuchyní? Moje inspirace!

Dnes mám pro vás opět inspiraci v rámci mé rubriky „DESIGN“ – a to ve směru kuchyní! Pokud aktuálně přemýšlíte právě nad novou kuchyní, pak mrkněte na můj článek – ukážu vám svou kuchyni, kterou jsem si nechala navrhnout a zrealizovat ve svém bytě v centru Brna. ;)

Právě kuchyně je – dle mého názoru – jedním z nejpodstatnějších míst v domě, či bytě. V kuchyni trávíme, alespoň, my, ženy, spoustu času a tak její výběr a realizace je rozhodně zásadním rozhodnutím.

Kuchyně musí být v první řadě praktická, přizpůsobená velikosti a konceptu prostoru, řešená tak, abychom měli vše po ruce a aby se nám zde dobře pracovalo. Neméně důležitý je pak i design, barvy a materiál.

Sama miluji jednoduchý, ucelený a moderní styl, v neutrálních barvách. A přesně v tomto duchu měla vypadat i kuchyně do mého bytu, který jsem v loňském roce zařizovala.

Při výběru kuchyně jsem se rozhodla pro kuchyňské studio ORESI – mají široký výběr kuchyní, vytvoří vám návrh a samozřejmě se postarají i o kompletní realizaci.

Značka ORESI je na českém trhu už 13 let a za tu dobu si drží dobré jméno a hlavně, těší se také narůstající oblibě mezi svými zákazníky.

Oresi nabízí celou řadu zajímavých výhod, díky kterým se nákup kuchyně právě této značky vyplatí. Skvělá je například záruka 7 let, značka má také jako jediná na trhu pojištění u Kooperativy, čímž si můžete být jistí vyplacením pojistky, v případě škody.

Zároveň, Oresi má u všech svých 3 řad kuchyní také garanci nejnižší ceny – což znamená, pokud najdete ve stejné kvalitě totožný produkt u konkurence, který je levnější, zaplatíte u Oresi tuto levnější cenu a navíc ještě -5%.

Pokud se rozhodnete pro koupi kuchyně Oresi, získáte zdarma také grafický 3D návrh. V rámci sortimentu kuchyní Oresi si kuchyni můžete sestavit zcela kompletně, tedy i včetně spotřebičů, baterií, kování… V nabídce jsou i krásné jídelní stoly a židle.

Do svého bytu jsem si vybrala kuchyni z řady Dolti Collection by Andrea Capovilla – má nádherný design v jednoduchém stylu, zaujala mě i kombinace materiálů, čistý a luxusní vzhled.

Do kuchyně, kterou navrhl šéfarchitekt Oresi, Ing. arch. Petr Kaluža, s prodejcem z brněnského studia, jsem vybrala sestavu z linií Fantasy se zvýrazněnou kresbou dřeva v dekoru jilm expressive, sestava je doplněná skříňkami z akrylu z linie MAGIQ v hladkém vysoce lesklém provedení v barvě cappuccino.

Moje kuchyňská linka má tvar písmene „L“, právě toto řešení v místnosti nezasahuje do prostoru, ovšem nabízí dostatek místa pro ukládání věcí i velkou pracovní plochu. Kuchyně navíc dobře svým designem doplňuje celkové vybavení pokoje, který je zároveň pracovnou a obývacím pokojem.

Pro zachování celkového minimalistického pojetí lesklých skříněk Cappuccino byl pro otevírání lednice použit elektronický systém Servo-Drive. Díky tomu lednice vytváří kompaktní blok s horními skříňkami a nic ji neruší.

Jak se vám design mé kuchyně líbí? Mrkněte na fotky v článku i ve fotogalerii pod ním. ;)

V Brně má ORESI dva showroomy, v nákupním centru Campus Square a na Lidické 63.

ODKAZ: KUCHYNĚ ORESI / web
ODKAZ: KUCHYNĚ ORESI / facebook