Inspirace pro nevěsty – nádherné svatební šaty ze salonu SVATKA

Plánujete svatbu? Ať už přímo VY, nebo máte budoucí nevěstu ve svém okolí? Pokud ano – tak určitě řešíte tu nejkrásnější záležitost, která se nevěst týká, a to svatební šaty! Pokud stále nevíte, kde si nějaké půjčit, nebo koupit, hledáte inspiraci, v jakém stylu, pak mrkněte na můj dnešní článek! Mám pro vás spoustu fotek & informací z úžasného svatebního salonu Svatka v Brně – mají tu opravdu neskutečný výběr luxusních šatů, ze kterých budete okouzleni! ;) Čtěte dál… 

Povím vám, když jsem se já před dnes již mnoha lety vdávala, rozhodně nebyla nabídka svatebních šatů a celkový servis kolem takový, jako dnes. Svatebních salonů tolik nebylo a také, najít zajímavé, stylové svatební šaty (ve kterých by nevěsta nevypadala jako cukrový bonbon :) byl často celkem „oříšek“… :)

Nyní je situace jiná a svatební salony nabízí opravdu dechberoucí kousky, mezi kterými je až těžké si vybrat!

Já mám dnes pro vás velkou inspiraci na dokonalé svatební šaty ze svatebního salonu Svatka, který je v Brně na Lidické 1023/63c otevřený chvíli, asi tři měsíce. Ovšem, tento salon najdete také v Uherském Hradišti, na Nádražní ulici 24. 

Já jsem paní majitelku salonu, Marcelu Juříkovou, poznala již před pár lety, na Svatebním veletrhu v Brně, kde jsem předváděla a paní Marcela zde měla své šaty – právě na přehlídce. Už tenkrát byly šaty právě z jejího salonu tím NEJ z celé akce, opravdu, tak krásné šaty pro nevěsty jsem snad neviděla. :)

Nyní si mohou nevěsty svatební šaty ze salonu Svatka vybírat také v Brně – jak jsem napsala, salon je na Lidické ulici, jsou to krásné, velké, prosluněné prostory, vše je zde luxusní, designové, zkrátka, budete se zde cítit moc fajn…

A co je důležité – samozřejmě se tu budou každé z vás ochotně a individuálně věnovat, budou s vámi hledat, zkoušet, trpělivě vybírat, tak, abyste byla se svými šaty maximálně spokojená!

Svatební salon Svatka nabízí pro nevěsty šaty jak k zakoupení, tak samozřejmě i k zapůjčení, což je všeobecně oblíbená varianta.

Šaty tu také každé nevěstě na míru přizpůsobí, upraví, tak, aby dokonale seděly.

Co se velikostí týká, tak tu mají šaty opravdu pro každý typ postavy – od těch nejmenších velikostí, až po velké, do cca 60 vel.

V nabídce zde jsou nádherné, luxusní šaty od španělské značky PRONOVIAS, ovšem, salon Svatka má v portfoliu svatební šaty také své vlastní značky.

Všechny šaty jsou originály, zakoupené přímo u výrobce, té nejvyšší možné kvality, s propracovanými detaily, dokonale šité. Střihy skvěle padnou – a pokud je nějaká odchylka na vaší postavě, rádi vám šaty upraví.

Svatební salon Svatka pak nabízí i společenské šaty pro nejrůznější slavnostní příležitosti, na plesy, společenské akce, do tanečních…

…dále i pánské obleky a samozřejmě také celou řadu doplňků, botičky, závoje, bolerka a další nezbytnosti, abyste byla ve svůj den D neodolatelná.

Milé nevěsty, pokud hledáte, kam pro svatební šaty, zkuste právě tento salon, myslím, že si tu svou vysněnou svatební róbu určitě vyberete!

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie pod článkem! ;)

Svatební salon Svatka najdete v Brně na Lidické 1023/63c a také v Uherském Hradišti, na Nádražní 24.

ODKAZ: SVATEBNÍ SALON SVATKA / web
ODKAZ: SVATEBNÍ SALON SVATKA / facebook
ODKAZ: SVATEBNÍ SALON SVATKA / instagram