Kam v Brně na manikúru, pedikúru, nebo řasy? Můj tip! ;)

Téma „kam v Brně na nehty“ na mém blogu opravdu dlouho nebylo… :) A to z jednoho prostého důvodu, že co se zejména manikúry týká, starala jsem se o své nehty sama. Ovšem, nedávno jsem po velmi dlouhé době zašla do nehtového studia, konkrétně do Vogue Nails & Spa na Kobližnou 20. Nechala jsem si zde udělat Shellac a jsem naprosto spokojená! Nehty vypadají krásně, lak vydrží…zkrátka, vyplatí se to, než si nehty sama neustále lakovat… :) Takže, pokud hledáte tip, komu v Brně svěřit svoje nehty – ať už na rukou, nebo na nohou, zkuste právě toto studio. Víc informací v mém dnešním článku! 

Jak jsem se vám přiznala v úvodu, o svou manikúru, ale i pedikúru, jsem se starala sama. Na profesionální péči o ruce jsem chodila opravdu málokdy, na pedikúru častěji, ale stále jsem vše zvládala sama. Ale upřímně, neustálé lakování nehtů doma, to bylo také často doslova „o nervy“… :)

Upravené a pěstěné ruce, hezké, nalakované nehty – to je pro mě nutnost, bez které se neobejdu. Nehty mívám nalakované v podstatě neustále, ale jak jsem napsala, doposud jsem lakovala sama, bez nějaké větší profesionální péče. Používala jsem obyčejné laky, dostupné obvykle v drogeriích.

Co si budeme povídat, i moje nalakované nehty samozřejmě nevydřžely dlouho hezké. Ruce doma neustále používám, mám dvě malé děti, tři pejsky, vařím, pracuji na zahradě…takže ruce dostávají poměrně zabrat – a tím potažmo i nehty. Lak se loupe a tak se stávalo, že jsem nehty lakovala i co tři dny.

Ovšem! Nedávno jsem po opravdu dlouhé době zašla do profesionálního nehtového studia, do Vogue Nails & Spa na Kobližné 20.

V tomto studiu dělají jak manikúru, tak i pedikúru a řasy.

Já si sem zašla právě na manikúru – zvolila jsem úpravu Shellacem. Mám svoje nehty hezké, pevné, umělé nehty (a hlavně ty dlouhé) nejsou nic pro mě. :)

Ale pokud máte rádi opravdu extravagantní, dlouhé nehty – samozřejmě vám je zde udělají.

Manikúru mi zde udělali opravdu špičkově! Odstranili odumřelou kůžičku, nehty opilovali od požadovaného tvaru (tvar nehtů si také můžete určit), pak nehty nalakovali dvěma vrstvami shellacu a vrchním krycím lakem.

Nehty byly opravdu krásné! Co mě ovšem nejvíc těší, tak fakt, že nehty vypadají perfektně i nyní, více než týden po úpravě, lak drží, neloupe se a stále se krásně leskne.

Celá procedura zde trvala necelou hodinku, co je také fajn, tak mají přijatelné ceny. ;)

Kromě manikúry se můžete zajít právě i na pedikúru, nebo řasy.

Já sem budu chodit opravdu pravidelně – na Shellac. Odpadá mi domácí starost o nehty, což je pro mě obrovská úspora času (s mým dřívějším lakováním každé tři – čtyři dny).

Na více fotek prací ze studia Vogue Nails & Spa mrkněte také do fotogalerie.

Nehtové studio Vogue Nalis & Spa najdete v centru Brna, na Kobližné 20.

ODKAZ: VOGUE NAILS & SPA / facebook