Nádherné sluneční brýle z oční optiky APIA

Krásné letní počasí & sluneční brýle – to rozhodně patří k sobě! I když, mnozí z nás – a já také – sluneční brýle nosíme celoročně. :) Ovšem, s příchodem slunečného počasí jsou brýle neodmyslitelným a funkčním doplňkem, který bychom měli mít stále po ruce. Pokud se momentálně po nových brýlích poohlížíte (a třeba i po těch dioptrických), mrkněte na můj dnešní článek – mám pro vás pestrou inspiraci z oční optiky APIA v brněnské Olympii. Mají tu překrásné novinky od celé řady zajímavých značek! Čtěte dál…

Bez slunečních brýlí nedám „ani ránu“! Mám je po ruce celoročně, ovšem na jaře a v létě je mám mimo domov na očích v podstatě neustále. Brýle mi samozřejmě zrak chrání proti škodlivému záření, ovšem – oči mám citlivé, jsem alergik a vadí mi nejrůznější pyly, tak brýle mé oči i proti pylům také trochu chrání.

Brýle tedy beru jako velmi funkční módní doplněk, který může podtrhnout, zvýraznit vaši image, nebo s nimi můžete perfektně doladit váš celkový outfit.

Brýlí mám doma spoustu a povím vám, stále si pořizuji nové. I brýle, jakožto módní záležitost, podléhají módním trendům – značky světových módních domů na trh neustále uvádí nové tvary, barvy, typy, takže věřte – i v ohledu brýlí je každý rok IN trochu něco jiného…

Ale dostupné jsou stále samozřejmě i klasické tvary, typy, obroučky…které nepodléhají módnímu diktátu.

Volba je samozřejmě jen na vás – brýle můžete vybírat vysoce výstřední, barevné, designově zajímavé, nadčasové, jednoduché, klasické…

Ať už hledáte brýle jakékoliv, určitě vám doporučuji zajít se podívat do brněnské oční optiky APIA – já vám velkou inspiraci novinek, které tu aktuálně mají, nafotila. A že je z čeho vybírat!

Mimochodem, právě tato optika je nejdéle fungující oční optikou v Brně, byla otevřená už v roce 1994 a své dobré jméno, postavené na kvalitních službách a široké nabídce kvalitních brýlí, si drží dodnes.

Optika APIA zaváděla do ČR a SR většinu světových značek (Giorgio Armani, Chanel, YSL, Fendi, Valentino, Vogue, Police, Givenchy, Chopard a další) .

Já se nedávno stavila na pobočce v OC Olympia – omrkla jsem novinky, jaké tu mají a ty nejkrásnější a nejzajímavější kousky z řady dámských slunečních brýlí jsem pro vaši inspiraci i nafotila.

Mají tu překrásné novinky od značek GUCCI, BALENCIAGA, DIOR, TOM FORD, ALEXANDER MCQUEEN, YSL…

Zejména třeba brýle GUCCI jsou opravdu zajímavé – najdou se zde i opravdu extravagantní kousky, modely, které určitě nejsou pro každého, ale jsou tací, kteří právě tento styl milují!

Zkrátka, novinky brýlí v oční optice APIA opravdu stojí za to – stavte se je omrknout a vyzkoušet! Určitě si ty svoje vysněné vyberete… :)

Oční optika APIA má v Brně dvě pobočky, v Olympii a v centru na Masarykově. Brýle v článku jsou focené na pobočce v Olympii.

Na více fotek brýlí se podívejte také do fotogalerie.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA – web / facebook

ODKAZ: ORIGINÁLNÍ BRÝLE.CZ – eshop / facebook