Představuji: zubní pastu v tabletkách Smyle

Už jste slyšeli o revolučním způsobu čištění zubů, kdy místo zubní pasty v tubě používáte tabletky? Já nic podobného neznala, ale – nedávno jsem se seznámila se značkou SMYLE, která nabízí právě tuto zubní „pastu“ v tabletkách. A upřímně říkám, naprosto jsem si tento způsob čištění zubů zamilovala. Proč? je to snadné, stačí tabletku v ústech rozkousnout, vznikne pěna zuby vyčistíte. Dokonale! A pozor – to hlavní, zubní pasty v tabletkách nezatěžují životní prostředí – věděli jste, že tuby od zubních past nelze recyklovat? Pasta SMYLE v tabletkách rozhodně stojí za vyzkoušení, víc vám o ní napíšu v následujícím článku… ;)

Čištění zubů zubní pastou – naprosto rutinní činnost, u které by nás ani nenapadlo, že to lze dělat jinak. Většinou řešíme jen výběr vhodného zubního kartáčku a vhodné pasty, ale co způsob čištění zubů zcela změnit? Věřte, je to možné, já sama to zkusila a jsem naprosto nadšená!

Místo klasické zubní pasty v tubě totiž můžete používat zubní „pastu“ v tabletkách. Už jste o ní slyšeli? Možná ano, nebo dokonce máte zkušenost, ale věřím, že vás – těch, kdo nevíte, o čem je řeč, je rozhodně víc.

I pro mě byla zubní pasta v tabletkách novinkou, až jsem se seznámila se značkou SMYLE, která právě tento revoluční způsob čištění zubů nabízí. Proč je zubní pasta v tabletkách tak skvělá a hlavně, lepší než ta klasická, v tubě?

Důvodů je celá řada! Začnu tím nejzásadnějším, který je v současné době rozhodně dobré brát v potaz – a tím je dopad na životní prostředí.
Věděli jste, že tuby od zubních past nelze recyklovat? Tuby se v přírodě nijak samy nerozloží a ani jejich recyklace není možná. Často tak prázdné tuby od past končí na skládkách, v přírodě, nebo v tom nejhorším možném případě v oceánech…

Současná společnost by rozhodně měla smýšlet ekologicky a měli bychom k tomu vést i naše děti. Planeta je zatížena nesmyslným odpadem až až a jakákoliv snaha toto zlepšit je víc než vítaná.

Zpátky k zubním pastám v tabletkách… Tabletky SMYLE jsou baleny ve zcela recyklovatelných papírových sáčcích, na skladování doma pak slouží znovuplnitelné skleněné lahvičky, popřípadě na cesty jsou určené kovové krabičky.

Je to i úžasně praktické – žádné tuby s pastou, lahvičku, případně malou kovovou krabičku s tabletkami – Mintkami – můžete mít stále po ruce.

Jak se s Mintkami čistí zuby? Velice snadno. Stačí dát Minktu do úst, rozkousnout, jak zuby čistíte kartáčkem, tak se tvoří bohatá pěna.
Pěna je 100% přírodní, vytváří se díky obsaženému kokosovému extraktu.

Mintky zuby vyčistí naprosto dokonale, řekla bych z mé zkušenosti, že i lépe než klasická zubní pasta. Navíc osvěžují dech, obsahují fluor, který je nepostradatelný pro zdravou zubní sklovinu. Mintky jsou také schválené zubaři, takž si můžete být jistí, že jsou pro čištění zubů naprosto vhodné.

Mimochodem, jsou perfektní i na cestování! Na cestu si odsypete jen tolik Mintek, kolik budete potřebovat, vezmete s sebou v kovové krabičce, která je malá a skladná. Což je na cesty super. ;) Měla jsem je s sebou teď na dovolené a opravdu se hodily. :)

Určitě stojí za vyzkoušení, věřím, že vás Mintky SMYLE nadchnou stejně, jako mě a už si nebudete chtít čistit zuby jinak. :)
Možná vás zajímá i cena – balíček Mintek na dva měsíce (pří čištění zubů ráno a večer pro 1 osobu) vyjde na cca 250,-. Což myslím, že se všemi benefity, které Mintky mají, je fajn cena. ;)

Mintky SMYLE koupíte na eshopu, viz odkaz níže. 

ODKAZ: SMYLE / web, eshop
ODKAZ: SMYLE / facebook
ODKAZ: SMYLE / instagram