Představuji: obrazy The art by Pepe

Můj dnešní článek bude po delší době opět z rubriky „design“ – chci vám totiž představit jedinečné, originální obrazy, které kreslí autor Josef Kandráč ze Šlapanic u Brna. Obrazy nepostrádají nezaměnitelný rukopis svého autora a mohou se stát výjimečnou ozdobou vašeho interiéru. Navíc, zakoupením takového obrazu podpoříte českou autorskou tvorbu, což je rozhodně fajn přístup. ;) Obrazy si můžete prohlédnout i zakoupit na webu www.pepeart.cz/obrazy/ a POZOR, platí zde pro vás slevový kód MISA15, stačí zadat k objednávce a získáte slevu 15%! ;) Víc v následujícím článku se spoustou fotek. ;)

Jako obvykle začnu svým osobním názorem k danému tématu, kterým jsou tentokrát autorské obrazy. Obecně, co se týká dekorací, doplňků, ale třeba i nábytku, je pro mě důležitá určitá „originalita“. Abych to vysvětlila – raději, než v obchodech velkých řetězců, si věci vybírám a kupuji od designérů, autorů, truhlářů…nebo mimo to, ráda si i čas od času vyberu nějaký zajímavý kousek ve starožitnictví. Proč?

Je to prosté – mám k takové věci mnohem vřelejší a větší vztah. Vím kde a jak vznikla, kdo ji vyrobil a toho si vždy vážím. Není to zkrátka jen nějaký „kus“, věc, která nemá svůj jasně daný původ. A také, je pro mě důležitá i určitá originalita a výjimečnost, ne vědomí toho, že daná věc byla vyrobena v řádech X kusů a tu samou vlastní mnoho dalších lidí.

Zkrátka, raději, než množství věcí „bez příběhu“ si vyberu pár takových, ke kterým budu mít určité pouto. Budu vědět, kdo a kde je vytvořil, nebo vyrobil. A to se týká právě i obrazů.

Proto vám chci dnes představit jedinečné a za mě – opravdu krásné obrazy, které kreslí autor Josef Kandráč žijící kousek od Brna, ve Šlapanicích.
Mimo to, že se mně osobně jeho obrazy moc líbí, ráda podpořím českou autorskou tvorbu a ještě raději tu naši, brněnskou… :) Věřím, že v tomto se mnou budete jistě souhlasit.

Josef Kandráč se kresbě věnuje mnoho let, kdy z koníčku vzniklo postupem času něco mnohem silnějšího. A na základě pozitivních zpětných reakcí z okolí svých známých se Josef rozhodl své obrazy nabízet i široké veřejnosti.

Na eshopu www.pepeart.cz tak nabízí pod svou autorskou značkou The art by Pepe jedinečné a zcela originální obrazy, které mohou zdobit i váš interiér.

Mimo to, autor si zakládá i na vysoce kvalitním bavlněném plátně, spolupracuje také s malou tiskárnou z Brna, která si ručně vyrábí rámy, na které je následně plátno napnuto.

Obrazy – často portréty známých osobností – v sobě nepostrádají naprosto propracované detaily, věrohodnost, kdy dokonale vystihují daného člověka. Dokonce můžete mít až pocit, že se jedná o fotografii, ovšem, zdání klame – jsou to precizně namalované obrazy.
Sama mám ráda tento druh umění, tak pokud je vám tento styl také blízký, rozhodně stojí obrazy The art by Pepe za pozornost!

A jak jsem zmínila v úvodu,  platí na eshopu www.pepeart.cz pro vás slevový kód MISA15, stačí zadat k objednávce a získáte slevu 15%!

ODKAZ: THE ART BY PEPE / web, eshop
ODKAZ: THE ART BY PEPE / facebook
ODKAZ: THE ART BY PEPE / instagram