Představuji: Zlatovnu v Brně!

Před několika dny jsem se zúčastnila, coby host i jako DJka moc příjemné akce – slavnostního otevření obchodu ZLATOVNA, který najdete v centru Brna, na adrese Dornych 510/38 (přímo proti Galerii Vaňkovka, vedle Vlněny – budova Dornych). Ráda bych vám právě o tomto výjimečném obchodě napsala trochu víc – myslím, že si totiž pozornost rozhodně zaslouží. Zlatovna je prodejna investičního zlata, a právě nákup zlata je v současné době poměrně vyhledávanou záležitostí. Co přesně Zlatovna nabízí a proč je nákup zlata skvělou investicí? Víc v následujícím článku…

Jak mi dáte jistě za pravdu, současná doba je v ohledu financí a jejich hodnoty značně nejistá. Určitě jste všichni pocítili, jak negativně se na hodnotu peněz promítla koronavirová pandemie. Ceny šly nahoru, nastala inflace a hodnota peněz se mění. Což si můžeme uvědomovat opravdu čím dál častěji, na mnoha příkladech.

A tak se dostáváme k zamyšlení, zda jsou peníze, naše úspory, které má naprostá většina z nás uložené v bankách, chráněné a zda o své finance do určité míry nepřícházíme.
Otázkou pak je, co dělat, jak své peníze ochránit, udržet jejich hodnotu a neztrácet… Ideální odpovědí je vhodná investice.

A správně zvolená investice je v problematice udržení hodnoty našich úspor klíčová. Jistě víte, že se vždy říkalo – ideální je investovat do nemovitostí. ALE…
Ceny nemovitostí šly za poslední dobu rapidně nahoru a ne každý si může dovolit koupit si dům, byt, či pozemek… Mimo to, s nákupem nemovitostí pak přichází starosti, které nemusí být vždycky příjemné.

Určitě jste slyšeli o možnosti investovat peníze do zlata. Už i naši předkové, rodiče, prarodiče brali zlato jako cennou jistotu, která v ohledu doby neztrácí na hodnotě. A to platí i dnes. 
Investiční zlato je jistotou, díky které můžete svůj majetek, své úspory uchovat. Proto, pokud zvažujete, jak ochránit své peníze, je nákup zlata určitě tím správným rozhodnutím.

A právě zlato můžete zakoupit v nové prodejně investičního zlata, ve Zlatovně. Zlatovna má na našem trhu již mnohaletou a prověřenou historii a hlavně, celou řadu spokojených zákazníků. Nákup i prodej zlata je v případě Zlatovny jednoduchý a transparentní, nejedná se o společnost, kde si musíte kupovat členství, podepisovat smlouvy…

Zlatovna otevřela před pár dny svou již třetí pobočku, a to právě u nás, v Brně. Slavnostního otevření jsem se zde zúčastnila také já a zároveň jsem se zde dozvěděla něco o nabídce pro zákazníky.

Zlatovna nabízí širokou škálu investičního zlata, můžete tu zakoupit investiční cihly, slitky…

investiční mince… Ať už pro sebe, coby uchování hodnoty svých úspor, tak tu lze koupit i památeční mince – ty mohou být skvělým dárkem k mnoha příležitostem, třeba k narození dítěte, k životnímu jubileu, k výročí…

Někteří lidé mají možná předsudek, že na nákup zlata jsou potřeba velmi vysoké částky… Rozhodně to tak není, například 1g investičního zlatého slitku se tu pohybuje již v ceně kolem 1500,-.

Investiční zlato si tak můžete pořizovat postupně a tak si v tomto směru i spořit.
Pokud se pak rozhodnete zlato prodat, ve Zlatovně od vás vaše zlato zase vykoupí zpět.

Zlatovna nabízí prověřené a certifikované ryzí zlato, navíc opravdu za bezkonkurenční ceny. Můžete si tu být jistí perfektním jednáním, vše vám vysvětlí, poradí a vyberou pro vás přesně to pravé.

Já vám o Zlatovně určitě ještě napíšu, protože téma investičního zlata je skutečně aktuální a stále víc žádané. Na pár otázek se v rozhovoru zeptám i manažera a majitele brněnské prodejny, pana Iva Maiera.

Novou Zlatovnu najdete v centru Brna na adrese Dornych 510/38 – přímo proti Galerii Vaňkovka, vedle Vlněny (budova Dornych).

ODKAZ: ZLATOVNA / web
ODKAZ: ZLATOVNA / facebook
ODKAZ: ZLATOVNA / instagram