Podzimní inspirace z obchodu LITEX Brno

Mám pro vás další módní inspiraci z obchodu LITEX Brno! Tentokrát jsem se zde zaměřila na další kousky z pestrého sortimentu, které stojí za pozornost – a užijete je třeba i teď, na podzim! Značka Litex totiž mimo sportovní módu a plavky nabízí i volnočasové oblečení, teplé termo prádlo, nebo pyžama! A právě tyto outfity najdete i v mé následující reportáži se spoustou fotek…

O obchodě Litex Brno jsem vám na svém blogu již zveřejnila několik článků – tato prodejna si zkrátka zaslouží, abyste o ní věděli! Česká značka Litex se totiž těší velké oblibě již mnoho let – a stále má co nabídnout.

V sortimentu obchodu Litex najdete opravdu pestrou škálu oblečení, za pozornost určitě stojí celoroční nabídka plavek, nebo krásných věcí na sport.
Mimochodem, legíny značky Litex jsou opravdu skvělé! Měla jsem jich už několik na sobě, jsou z moc příjemných materiálů, neprůhledné a celkově velmi příjemné…

Jak jsem napsala v úvodu, značka Litex ve svém sortimentu nabízí také pohodlné oblečení na doma – teplákové legíny i s rozšířenými nohavicemi, krásné mikiny, trička, roláky…zkrátka takové věci, ve kterých se budete cítit (nejen) doma moc fajn.

I tyto kousky jsem vám zde nafotila!

Skvělá je zde i nabídka termo prádla, to se v aktuálním chladném počasí může opravdu hodit. Termo prádlo je skvělé nejen na zimní sporty (kdy se bez něj neobejdete).

Termo prádlo vám zajistí teplo a komfort v chladném počasí – a je na něj skutečně spoleh. Super je i termo prádlo pro děti, nebo muže – i to v obchodě Litex Brno mají!

Termo prádlo je vyrobené ze speciálního, příjemného materiálu, který vás zahřeje, odvádí vlhkost – jedná se tedy o funkční kousek oblečení.

Mimo značku Litex pak v obchodě Litex Brno koupíte termo prádlo i od české značky Suspect Animal – tyto kousky jsou nejen vysoce funkční, ale i designově nádherné!

V obchodě Litex Brno pak najdete i nabídku softsheelového oblečení – i to se nyní víc než hodí. Myslím, že třeba taková softsheelová bunda by neměla chybět v šatníku nikoho z nás.

Nepromokne, neprofoukne, drží krásně teplo…ideální věc na procházky, sport, do přírody… Softsheelové bundy zde mají s kapucemi, rozepínací, nebo i přes hlavu a super jsou i ty v prodloužených délkách!

Nafotila jsem vám zde i pár krásných pyžam – ta se mimochodem obecně špatně shání. Tak pokud hledáte krásné a pohodlné pyžamo, stavte se mrknout právě do obchodu Litex Brno!

Mimochodem, hezké pyžamo je i dobrým tipem na vánoční dárek – tak se inspirujte!

Určitě vám doporučuji zajít se do obchodu Litex Brno podívat – nabídka krásných věcí je zde skutečně velice pestrá a věřím, že se vám bude líbit, stejně jako mně. ;)

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram