Představuji zajímavou službu (nejen) pro milovníky kávy – Barista na cestě!

Ráda bych vám napsala o jedné zajímavé službě, která by některé z vás mohla oslovit. A to zejména milovníky dobré kávy – a věřím, že právě těch je mezi vámi určitě spoustu. Jedná se o službu „Baristanacestě“ – ta je určena jak široké veřejnosti, tak i majitelům kaváren, restaurací – zkrátka všem, kdo působí v oblasti gastronomie. Díky této službě se naučíte kávu skvěle podávat a připravovat, zjistíte, jak správně nastavit mlýnek i kávovar, jak čistit a udržovat standardy kvality kávy. Baristanacestě pořádá i různé semináře, kurzy a školení, zaměřené právě na kávu. Víc v následujícím článku…

Sama jsem velkým milovníkem kávy a myslím, že i obecně k našemu městu, Brnu, se poutá docela zajímavá kávová kultura – Brno je městem kaváren, kávu tu lidé pijí rádi a myslím, že jí i rozumí. Proto vám chci napsat i o této zajímavé službě, kterou nabízí paní Tereza Hrabálková.

Služba se jmenuje Baristanacestě – a je určena jak široké veřejnosti, tak i všem podnikatelům v oblasti gastronomie a kavárenství. V rámci této služby se dozvíte mnoho cenných informací o kávě, ale i příslušenství – kávovarech, mlýnku… Barista na cestě vám pomůže mlýnek i kávovar správně nastavit, vyčistit a obsluhovat. Zkrátka i díky této službě se naučíte připravovat opravdu perfektní kávu!

V rámci této služby je v nabídce i realizace školení, kurzů a seminářů – zaměřených právě na kávu, kávovou kulturu a technologie. Cílem je vždy podpora klienta, ale i jeho zaměstnanců za provozu, kteří se i díky této službě mohou zaškolit a naučit se správně kávu připravovat, nastavovat i čistit technologie.

Služba Baristanacestě je zcela mobilní – to znamená, že za vámi paní Hrabálková přijede kamkoliv na smluvenou adresu. Pokud dáváte přednost školení v soukromých prostorách, můžete využít školu kávy ve Slatině na adrese Krejčího 40a v areálu mateřské firmy PH Compact s.r.o.

Služby jsou i cenově dostupné a transparentní. Vždy je kladen důraz na zcela osobní a přímé jednání a přizpůsobení se požadavkům klienta. Není problém se na cokoliv zeptat – Tereza se ráda podělí o své znalosti a mnohaleté zkušenosti z oboru – ty získala jak v praxi, tak i studiem a školením.

Baristanacestě nabízí i mimo jiné službu „barista na místě“, tedy se účastní klasické směny společně s obsluhou či provozním provozovny. Cílem je eliminovat nepotřebné a pozdvihnout potřebné, správná příprava nápojového menu, HACCAP, efektivita obsluhy a nabídky směrem zákazníkovi. Dále slouží jako pokrytí směn tam, kde je nedostatek personálu a je třeba rychle a profesionálně zabezpečit chod kavárny. 

Tereza Hrabálková působila léta jako školitel, tréninkový manager, provozní v oblasti gastronomie a právě službě na místě pro klienta se jí zdá být nejefektivnější a nejpodrobnější. Absolvovala mnoho kurzů a i nadále své vzdělání rozšiřuje, je členkou SCA – speciality Coffee Association. Taktéž úzce spolupracuje například se se sítí čerpacích stanic, jejími klienty jsou většinou hotely, sportovní střediska či sítě kaváren.

Ovšem – služba Baristanacestě je určena i široké veřejnosti a jednotlivcům. Není problém si Terezu pozvat – aby právě i vás zaškolila a naučila pracovat jak s kávou, tak i s potřebnými technologiemi.

Jak si Baristunacestě objednat? Terezu Hrabálkovou můžete kontaktovat buď na tel.: +042 777 343 299 , nebo na  emailu: terezahrabalkova@baristanaceste.cz

ODKAZ: BARISTANACESTĚ / web
ODKAZ: BARISTANACESTĚ / facebook
ODKAZ: BARISTANACESTĚ / instagram