Představuji: Wellness ORION!

Podzimní dny přímo vybízí k návštěvě wellness, co říkáte? A věřím, že do wellness – do teplého bazénu, vířivky, sauny…chodíme rádi asi všichni, neznám lepší způsob, jak si odpočinout a „dobít baterky“. Proto vám chci dnes dát tip – kam v Brně do wellness, kde se budete cítit rozhodně skvěle! Po rekonstrukci je totiž v provozu oblíbené wellness na Lesné – wellness ORION! A musím uznat, že rekonstrukce se zde opravdu vydařila, byla jsem se zde podívat a prostory jsou úžasné. Víc v mé následující reportáži se spoustou fotek… ;)

Wellness na Lesné jste určitě znali, mnozí i využívali. Ovšem, právě toto wellness centrum prošlo v uplynulých měsících rozsáhlou rekonstrukcí, prostory dostaly novou a musím uznat, že velice vydařenou podobu. Zkrátka, na mě Wellness Orion udělalo rozhodně dobrý dojem a moc ráda sem budu chodit.

Nyní je Wellness Orion po několika měsících, kdy bylo zavřeno pro rekonstrukci, opět v provozu – což stále mnoho lidí v Brně neví. A je to rozhodně škoda – v Brně mnoho wellness center na takové úrovni a s takovou nabídkou služeb není.

Zvláště, pokud dáváte přednost privátní atmosféře a přeplněná, velká wellness centra nejsou nic pro vás. Wellness Orion vám nabídne vše, co oceníte pro relaxaci i sport, ovšem v komfortním, více soukromém duchu, což jistě oceníte – co víc si taky pro dokonalý odpočinek přát? ;)

Věřím, že i prostory Wellness Orion se vám nyní opravdu budou líbit – změnu poznáte hned při příchodu, kdy celé prostory recepce dostaly také „nový kabát“. Je to zde v čistém, hřejivém designu, který podtrhuje nábytek ze světlého dřeva a jedinečným prvkem je i velký obraz z živého mechu.

Změnou prošly také šatny, nové jsou uzamykatalné skříňky pro cennosti.

Mnohé detaily v samotných prostorách wellness se také ladily, upravovaly a měnily – celkově jsou prostory wellness v uceleném a moderním stylu, kde vám bude příjemně.

Co se pak samotných služeb týká – najdete zde plně vybavené fitness centrum s pestrou škálou moderních strojů.

Fitness centrum zde bylo už i před rekonstrukcí a těšilo se oblibě – ve stejné podobě ho zde naleznete i nyní. Nechybí tu také solárium.

V samotných prostorách wellness pak můžete využít bazén s příjemně teplou vodou (32 °C) a s vodními tryskami.

Součástí vodního světa je také perličková vířivka, která vaše tělo jemně promasíruje. Teplota vody v perličkové vířivce je 34 °C.

Vedle relaxačního bazénu pak najdete vstup do parní sauny. V saunovém světě pak můžete využít celkem 4 typy saun – medovou, parní, aroma a finskou saunu. Každá má jinou teplotu, medová a aroma sauny jsou krásně voňavé…

Mezi saunováním se můžete ochladit také v ochlazovacím bazénku, který najdete na příjemné venkovní terase.

Můžete si zde také zarezervovat privátní vířivku v oddělené části wellness, kde najdete soukromí, klid a můžete si tu užít romantickou chvíli ve dvou. ;)

Wellness Orion rozhodně stojí za návštěvu – věřím, že den strávený právě zde vám dodá energii, pohodu, zkrátka si tu perfektně odpočinete. Navíc – do bazénu zde mohou také děti! ;)

Wellness ORION najdete v Brně na Lesné, na ulici Majdalenky 10.

ODKAZ: WELLNESS ORION / web
ODKAZ: WELLNESS ORION / facebook
ODKAZ: WELLNESS ORION / instagram