Božská pastelová kolekce od Notina!

Také milujete pastelové barvičky? Jsou ryze holčičí a zkrátka – vypadají skvěle! A právě krásnou pastelovou kolekci, která zahrnujte nejrůznější kosmetické doplňky a potřeby, nedávno představilo Notino! V kolekci najdete roztomilé ozdoby a gumičky do vlasů, zrcátko, aplikátory na make-up, kosmetické taštičky… To vše v úžasných pastelových tónech! Mrněte na můj článek se spoustou fotek!

Nová pastelová kolekce Notino je opravdu božská! Dokonale holčičí – ty barvičky jsou zkrátka neodolatelné. :) Kolekce zahrnuje nejrůznější doplňky a potřeby, bez kterých se my, holky, prostě neobejdeme. Součástí kolekce jsou ozdoby a gumičky do vlasů, kosmetické zrcátko, taštička, kosmetický kufřík, aplikátor na make-up…

Ve všech případech se jedná o krásné věci, v jednoduchém a stylovém designu – a úžasných barvách! V pastelových odstínech nechybí oblíbená pudrově růžová barva, světlounce zelená, nebo broskvová… Tyto odstíny mimochodem vypadají skvěle i ve vzájemné kombinaci – třeba v případě malých gumiček do vlasů, které se prodávají v celém setu.

Já jsem vám z této kolekce nafotila moje produkty – třeba se vám budou líbit stejně, jako mně. ;) Mým absolutním TOP je kosmetický kufřík Notino Pastel Collection

Poměrně často cestuji a právě tyto kosmetické taštičky, kufříky…přímo miluji! Beru je všude s sebou, protože bez svých oblíbených líčidel se neobejdu.

Tento kosmetický kufřík je tak akorát velký, vše se vám do něj pohodlně vejde a ten design! V retro stylu v božsky růžové barvičce. :)

Z pastelové kolekce jsou úžasné i gumičky do vlasů!

Buď mají set gumiček balený po 4 kusech – gumičky jdou spolu skvěle vzájemně kombinovat, každá má trochu odlišný design.

A božská je i saténová gumička do vlasů – mají je v několika barvách a mimochodem, tato gumička vypadá skvěle i coby náramek na ruce.

Z pastelové kolekce se vám budou hodit i houbičky a aplikátory na make-up – skvěle se s nimi pracuje a make-up se dobře roztírá.

Výborné je i praktické skládací zrcátko – opět je v krásné barvě a vejde se vám i do kabelky.

Krásná je i malá taštička na líčidla – hodí se třeba do kabelky, pro upravení kdykoliv během dne.

Za mě se tato pastelová kolekce moc povedla! Je roztomile holčičí, hravá a stylová!

Veškeré výše zmíněné produkty koupíte na Notino.cz.