Představuji: areál Nová Zbrojovka & restauraci Re.SET

Možná jste již postřehli, že areál brněnské Zbrojovky v Židenicích získal během uplynulých měsíců zcela novou podobu. Multifunkční koncept Nová Zbrojovka je místem, které nabízí opravdu pestré vyžití – a to i široké veřejnosti. Mimo kanceláře jsou tu i sportovní hřiště, dětská hřiště s prolézačkami, venkovní gril k pronájmu a také, skvělá restaurace Re.Set – kam se můžete stavit na výborné jídlo! Navíc se tu budou pro veřejnost konat i zajímavé akce, mezi které rozhodně patří Židenické hody… Vládne tu příjemná, pohodová atmosféra, jste v blízkosti centra, ovšem zcela mimo ruch města. Určitě se vám tu bude líbit – na mě to zde udělalo skvělý dojem. Víc v mé následující reportáži se spoustou fotek…

Proměna areálu bývalé brněnské Zbrojovky začala již v roce 2016, jedno z významných center průmyslové výroby v Brně získalo ke dnešnímu dni zcela jinou, novou a moderní podobu. Cílem bylo vybudovat administrativní budovu vysokého standardu a další, přilehlé možnosti vyžití – a to i pro lidi z řady široké veřejnosti.

V tuto chvíli je areál Nové Zbrojovky již téměř dokončený a co se právě možná neví, tak přístup sem mají i lidé, kteří zde v kancelářích nepracují – tedy i veřejnost.

Je zde totiž opravdu jedinečné zázemí skýtající pestrou škálu vyžití – najdete zde perfektně upravená sportovní hřiště, zázemí a aktivity pro děti – dětská hřiště, prolézačky… Je možné se zde projet na bruslích, na kole – kolem areálu vede i cyklostezka.

Sportovní hřiště na fotbal, basket, beach volejbal, nebo workoutové hřiště…si můžete také celé pronajmout a rezervovat. Na sportování je tu super prostředí – v klidu, na velkém prostranství. Sportovní aktivity si pak můžete rezervovat přímo na stránkách restaurace Re.SET Food.

Oceníte zde také možnost se najíst! Přímo zde je totiž zcela nová restaurace Re.SET Food! A výhodou opět je, že se přímo sem dá přijet autem a zaparkovat zde. Což příliš mnoho restaurací – i v rámci celého Brna – nenabízí.
Restaurace Re.SET Food má krásné, nové prostory, je dvoupatrová – spodní část slouží jako kavárna a později i jako bistro. Ráno si zde můžete dát i snídani – v nabídce je pestrá škála klasických a oblíbených snídaňových jídel. Dáte si zde i dezerty, smoothie, kávy…

Od 11. do 15. hodiny pak v horní časti restaurace funguje kantýna – sem lze zajít na oběd, mají na každý den výběr ze čtyř druhů jídel, nechybí polévka a moc fajn je i samoobslužný salátový bar.
Restaurace je ovšem stále poměrně nová a nabídka se tu bude do budoucna ještě rozšiřovat – určitě vám o tom napíšu!

Moc příjemná je i venkovní zahrádka restaurace – tady můžete posedět, dokud to počasí dovolí… :) Hned vedle restaurace je i vybavené dětské hřiště – bez obav zde můžete svou ratolest vypustit si hrát, kolem nejezdí auta a je to zde zcela bezpečné!

Mimo to, restaurace má pak i svůj venkovní stánek Re.SET Point – tady si můžete dát nápoje, ale i drobné občerstvení – párek v rohlíku, bagely…

Zajímavostí je pak i venkovní gril k pronájmu! A pokud budete chtít, z restaurace vám připraví i dobroty na gril. ;)

Zkrátka, areál Nové Zbrojovky byste měli znát, vládne tady moc příjemná a pohodová atmosféra. Návštěvu můžete spojit s dobrý jídlem, sportem…nic vám tu chybět nebude!

A mimochodem, brzy se tu budou konat zajímavé akce – třeba Židenické hody. O tom vám ale ještě napíšu!

Areál Nové Zbrojovky a restauraci Re.SET najdete v Židenicích na Lazaretní 925/9.

ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / web, rezervace aktivit
ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / facebook
ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / instagram

ODKAZ: NOVÁ ZBROJOVKA / web