Představuji v brněnské Alfa pasáži – nové bistro Sly Fox a kosmetický salon Beauty Time

Brněnská Alfa pasáž je místem, kde najdete celou řadu zajímavých obchodů i provozovatelů služeb – restaurace, bistra a kavárny. Samotná pasáž je pak díky své historii i specifické architektuře jedinečným místem, kde na vás dýchne velmi příjemná atmosféra. Zastavte se sem – já vám na blogu postupně představuji vše, co tato krásná pasáž nabízí. Dnes vám napíšu o zajímavé novince, bistru Sly Fox, kde si dáte vynikající občerstvení, sladké i slané! A představím vám i krásný kosmetický salon. Víc v mém následujícím článku se spoustou fotek!

O brněnské Alfa pasáži vám na svém blogu píšu často, protože právě tato obchodní pasáž má skutečně co nabídnout – a jak zjišťuji, mnoho lidí stále neví, co přesně v Alfa pasáži najdou. Alfa pasáž je poměrně unikátním místem, s poutavou historií. Jedná se dokonce o nejstarší obchodní pasáž v Brně, která je proslulá i svou jedinečnou architekturou – návrh pro stavbu pasáže vytvořil významný brněnský architekt Bohuslav Fuchs.

Alfa pasáž spojuje Poštovskou a Jánskou ulici s nám. Svobody, v prostorách pak najdete celou řadu zajímavých obchodů, kaváren, restaurací, bistra, ale i služby. Mimo to, stále tu přibývají novinky – noví nájemci, kteří si rozhodně zaslouží, abyste o nich také věděli.

Dnes vám představím právě jednu zajímavou novinku – nové bistro Sly Fox, které je v Alfa pasáži otevřeno pár dnů. A zavedu vás i do kosmetického salonu Beauty Time s pestrým portfoliem služeb!

Nejdříve k novince, bistru Sly Fox, které vám i za sebe vřele doporučuji navštívit. Toto bistro někteří z Brna již možná znáte, a to z první pobočky, která je v prostorách VUT v Kr. Poli. Právě tato první pobočka je zároveň i výrobnou.

Druhá pobočka bistra Sly Fox je pár dnů otevřená právě v prostorách Alfa pasáže. Bistro je prostorově sice menší, ale nabídka je úžasná! A mimochodem, brzy tu před bistrem bude i posezení, kde si budete moci všechny ty dobroty vychutnat. ;)

Co bistro Sly Fox nabízí? Musím sama uznat, že něco takového v Brně chybělo – Sly Fox je svou nabídkou koncipované coby zdravá verze fast foodů. Pokud se tedy potřebujete najíst rychle a zároveň kvalitně, tady jste rozhodně na správném místě.

V bistru Sly Fox v Alfa pasáži si můžete vybrat z pestré nabídky slaných i sladkých specialit, vše je poctivé vlastní výroby. Na své si tu přijdou milovníci zdravých salátů – mají jich v nabídce vždy několik, ve verzi s masem i bez.

Naprosto vynikající jsou jejich chlebíčky, které jsou už přímo pověstné!

Zdravou variantou je pak cibulový chléb se zeleninovými pomazánkami…

…velmi lákavě vypadal i italský chléb tramezzino, nebo slané koláče.

Ochutnat tu můžete i „superjogurty“ – plné dobrot – čokolády, ovoce, nebo dokonce se zeleným čajem!

A co se nápojů týká, je nabídka rovněž zajímavá! Dáte si tu osvěžující a zdravé kombuchy a místo kávy vynikající čaje! A pokud potřebujete špetku kofeinu na povzbuzení, zkuste jejich maté!

Zkrátka, bistro Sly Fox rozhodně musíte navštívit!

Mám pro vás i pozvánku do kosmetického salonu Beauty Time, ten najdete rovněž v Alfa pasáži, v 1. patře.

Velmi mile mě překvapily už samotné prostory salonu, které jsou útulné, samozřejmě čisté, ve stylovém designu. Budete se tu rozhodně cítit příjemně!

Paní majitelka zde nabízí pestrou škálu kosmetických ošetření, kdy klíčové je vždy uzpůsobit dané ošetření konkrétním požadavkům a stavu pleti každé z klientek. Osobní přístup ke každé z vás je tu tedy na prvním místě.

V nabídce tu jsou pleťová ošetření jak ruční, tak i přístrojová. Co se právě přístrojových ošetření týká, tak zde paní majitelka pracuje s unikátním přístrojem Zoner, který dokáže pleť hloubkobě a efektivně omladit, zregenerovat a celkově ji proměnit k lepšímu.

Tento přístroj funguje na bází tří pleti prospěšných funkcí – radiofrekvence, neinvazivní mezoterapie a biostimulace, což umožňuje vysokou vstřebatelnost aktivních látek z použitých produktů. Výsledek je okamžitě patrný po ošetření, kdy je pleť pevná, pružná.

Co se pak týká kosmetiky, tak v salonu Beauty Time paní kosmetička pracuje se značkami Diego dalla Palma a Bioline. Diego dalla Palma je vysoce kvalitní kosmetika, netestovaná na zvířatech, bez obsahu silikonu. Cílem je buňky detoxikovat a uzdravit – tak, aby pleť byla hloubkově zdravá a tím pak i krásná.

Pokud hledáte kosmetičku v centru – zkuste třeba právě tento salon!

Alfa pasáž najdete v centru Brna, na Poštovské 8c.

ODKAZ: BISTRO SLYFOX / web
ODKAZ: BISTRO SLYFOX / facebook
ODKAZ: BISTRO SLYFOX / instagram

ODKAZ: SALON BEAUTY TIME / web
ODKAZ: SALON BEAUTY TIME / facebook
ODKAZ: SALON BEAUTY TIME / instagram

ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / web
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / facebook
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / instagram