Představuji: unikátní potravinový doplněk Formula Veritas BF

Ve svém dnešním článku bych vám ráda představila jeden opravdu unikátní výživový doplněk, který sama dlouhodobě užívám. Zcela upřímně, byla jsem i vůči tomuto přípravku z počátku poměrně skeptická, přece jenom, na trhu je opravdu velká spousta nejrůznějších vitamínů, doplňků stravy a preparátů. Ale – rozhodla jsem se jej vyzkoušet, poměrně dlouho jsem jej testovala a účinek mě opravdu ohromil. Přípravek se jmenuje Formula Veritas BF, je vyvinut předními českými vědci a je opravdu skvělý. V čem? Dokáže vaše zdraví celkově harmonizovat, navodí v těle tzv. „homeostázu“ a celkově se zaměří na ty zdravotní – fyzické i psychické obtíže, které vás trápí. Víc o doplňku Formula Veritas v následujícím článku…

Přiznávám, že když mě zástupci firmy Unicus Communitas, která jako jediná na našem trhu přípravek Formula Veritas nabízí oslovili, byla jsem z počátku skeptická. Jak mi dáte jistě za pravdu, přípravků, které slibují v ohledu péče o naše zdraví někdy až zázraky, je na našem trhu spoustu. A vyznat se v tom, který funguje a který ne, je nesmírně těžké. Ovšem, zejména v ohledu velkých farmaceutický firem, jak určitě víte, jde hlavně o business…

Ale, souhlasila jsem a rozhodla se přípravek Formula Veritas BF vyzkoušet. Sama jsem byla velmi zvědavá, jestli opravdu dokáže tak citelně ovlivnit naše zdraví, tak, že to budeme skutečně pozitivně pociťovat.

Doplněk stravy Formula Veritas jsem tedy začala pravidelně užívat a už po pár dnech jsem se začala cítit jinak. Jinak – v tom pozitivním slova smyslu. Byla jsem doslova „nakopnutá energií“ – co já toho ty dny stihla! :) Celkově jsem se cítila skvěle, a to jak po fyzické, tak i psychické stránce. Minimálně unavená a obecně v takové fajn pozitivní náladě.

Z počátku mi to ani moc nedocházelo, čím toto zlepšení může být. Ale pak jsem si vzpomněla právě na to, co mi o přípravku Formula Veritas bylo řečeno – a měla jsem jasno. Ono to vážně funguje!
Víte, já na svém blogu obecně moc preparáty a přípravky tohoto typu propagovat nechci, protože efekt opravdu nebývá nic moc… Ale, zde je to jinak. Opravdu mohu potvrdit, že tento doplněk stravy funguje.

Pojďme si ale napsat, v čem je právě Formula Veritas BF jiný a v čem spočívá právě jeho účinnost… Je to opravdu unikátní produkt, nejen složením, ale hlavně technologií výroby a samotným „dvojím uvolňováním“ v našem těle.

Zajímavostí pak také je samotná historie vzniku těchto tablet. Ty vznikly na základě 25 letého výzkumu profesora W.J. Serfonteina, F.B. Beuzuidenhouta a Jiřího V. Ligotzkého.
Tablety obsahují speciálně sestavenou směs a kombinaci vybraných vitamínů, stopových prvků a minerálů. Důležité je zde přesně nastavený poměr a množství těchto látek. Zásadní je obsah selenu, který obecně posiluje obranyschopnost našeho organismu a přispívá k celkové detoxikaci.

Přesné nastavení poměru a množství obsažených látek, mezi které dále patří jód, kyselina listová, vitamíny B1, B2, B6, vitamín C, E, A, zinek, železo a hořčík, působí příznivě na imunitu a hlavně, navozují v těle tzv. „homeostázu“.

Homeostáza – laicke řečeno rovnováha. Většina z nás má své tělo v určité nerovnováze, individuálně vždy danou něčím jiným, jiným problémem. Pokud v našem těle homeostáza nastane, tělo se vrací do rovnováhy a vše začíná fungovat tak, jak má.

Ovšem, mimo unikátní složení a vyvážení poměru obsažených látek je pak pro tento doplněk a jeho účinnost jedinečná i další věc – a to dvoufázová rozpustnost.

Díky jedinečné technologii výroby těchto tablet je přesně nastaveno, které látky se mají vstřebávat v našem těle již v žaludku a které v tenkém střevu. Tím je tak zaručeno, že dané látky budou přesně fungovat tak, jak mají.

Je mi jasné, že to celé zní možná neuvěřitelně. I já tomu z počátku nevěřila, ale skutečně, jakmile začnete tablety Formula Veritas BF užívat, začnete se cítit jinak. Lépe, zdravěji, aktivněji. Jsem toho důkazem – a ač vám na svém blogu obdobné produkty doporučuji minimálně, za tento dám doslova ruku do ohně. :)

Doplňky stravy Formula Veritas BF seženete na eshopu Unicus Communitas, viz odkaz níže.

ODKAZ: UNICUS COMMUNITAS / web, eshop
ODKAZ: UNICUS COMMUNITAS / facebook
ODKAZ: UNICUS COMMUNITAS / instagram