Představuji: unikátní drink s peptidy rybího kolagenu od značky WELLU

Ráda vám na svém blogu čas od času píši o unikátních produktech, které v běžných obchodech rozhodně nenajdete. Jsou jedinečné svým složením a hlavně přínosem a efektem pro naše zdraví. A právě jeden tento naprosto výjimečný přípravek bych vám ráda dnes představila. Je od značky WELLU, která ve svých produktech používá opravdu unikátní přísady – a to zejména peptidy rybího kolagenu, které mají skvělou vstřebatelnost v lidském organismu. Jedná se o drinky z řady NUTRIVI – Peptide Physio Sport Drink. Tento nápoj je díky svému složení skvělý pro řešení nejrůznějších obtíží spojených s pohybovým aparátem, podporuje regeneraci chrupavčitých tkání a celkově zpomaluje proces stárnutí. Pokud vás právě problémy s pohybovým aparátem trápí, tento drink byste rozhodně měli vyzkoušet. Víc v následující recenzi.

Prostřednictvím svých recenzí vám tu čas od času ráda představji výjimečné produkty, přípravky – ať už v ohledu péče o vaši krásu, nebo zdraví.
Obvykle se jedná o jedinečné přípravky, které nekoupíte v běžných obchodech – a jedním z nich je i výše zmiňovaný drink PEPTIDE PHYSIO SPORT DRINK.

Tento drink v rámci své řady NUTRIVI nabízí firma WELLU, která spojuje moderní postupy biotechnologie, nejlepší ingredience a filozofii holistické podpory zdraví.

V rámci řady NUTRIVI pak najdete unikátní doplňky stravy, které jsou sestaveny tak, aby podporovaly normální funkce organismu, a to zejména systémů, které jsou následky dnešní doby často v ohrožení – jedná se zejména o imunitní, osteochondrální, kardiovaskulární, nervový a metabolický systém.

To nejzásadnější – proč jsou právě produkty NUTRIVI tak výjimečné:
Jejich základem je jedinečný „biopeptidový komplex“ – jedná se o bioaktivní peptidy a aminokyseliny rybího kolagenu. Ty mají opravdu skvělý přínos pro stav kostí, kloubů, šlach, pokožky, ale obecně – blahodárně působí na celý náš organismu.

Proč je právě rybí kolagen tak skvělý?
Rozdíl je v jeho získávání a zdroji. V mnoha obvyklých produktech, které obsahují kolagen, se často jedná o kolagen vepřový, koňský, hovězí, drůbeží… Právě tento kolagen naše tělo neumí dobře využít, neumí ho zabudovat do buněčných struktur. 

Ovšem, rybí kolagen naše tělo zabudovat dokáže – nepozná totiž, že se nejedná přímo o náš, vlastní kolagen. Důležitým faktem také je, že tento rybí kolagen není hydrolyzovaný (tedy převařený) – a právě díky tomu si tento kolagen uchovává svou biologickou aktivitu.

Zajímavostí je, že tato metoda je patentována a Peptide Physio Sport Drink je podporován vědeckými odborníky z CEITEC Brno.

A právě tyto rybí kolegeny obsahuje zmiňovaný drink Peptide Physio Sport Drink. Obsahuje unikátní složení výtažků přírodního původu, v nejlépe vstřebatelných formách.
Jeho hlavním cílem je podpora fungování chrupavčitých, kloubních a kosterních systémů.
Obsahuje peptidy rybího kolagenu a aminokyseliny, ve vysoce koncentrovaných formách.
Všechny složky jsou 100% přírodní a vysoce koncentrované.
Peptide Physio Sport Drink má protizánětlivé i analgetické účinky, podporuje regeneraci chorobných změn na chrupavčitých tkáních, zlepšuje pohyblivost kloubů, zpomaluje proces stárnutí a má také antirevmatické účinky.
Tento unikátní drink je skvělým pomocníkem během fyzioterapie, rehabilitací, pooperačních terapiích, skvěle se hodí jako podpůrná pomoc při poúrazových stavech. Je to také vhodný nápoj pro seniory, sportovce a všechny aktivní lidi.
Osobně tento drink teprve začínám testovat – sama mám za sebou úraz kolene a stále klouby v koleni nemám úplně v pořádku. I proto jsem se rozhodla Peptide PhysionSport Drink vyzkoušet. Ráda se tu s vámi pak podělím o své dojmy z účinků.
Drink pijete v minimální dávce 25ml denně, optimální je ovšem alespoň 50ml při zahájení kúry. Konzumuje se buď neředěný, nebo jej můžete přidat do vody, nebo ovocné šťávy. Já piju neředěný, chutná moc dobře. :)
Všechny produkty WELLU, včetně Nutrivi Peptide Physio Sport Drinku, koupíte na e-shopu – viz odkaz níže.
Pro bližší informace, nebo konzultace volejte 777 853 442 (paní Jana Göpfertová).

ODKAZ: BIOAKTIVNÍ PEPTIDY WELLU / https://bioaktivnipeptidy.wellu.eu
ODKAZ: RYBÍ PEPTIDY / facebook