Představuji: Svatební salón EDITA

Plánujete svatbu – ať už vy, nebo máte nějakou budoucí nevěstu ve svém okolí? Pak by vás mohl zajímat můj dnešní článek – mám pro vás totiž inspiraci na opravdu překrásné svatební šaty ze Svatebního salónu Edita ve Svitavách. Nabízí tu svatební šaty britské značky Hadassa, nevěstám je ušijí přesně na míru – a navíc, za přijatelné ceny. Navíc tu mají i úžasné šaty společenské, obleky pro pány a šatičky pro malé družičky. Čtěte dál!

Téma svatby & svatební šaty, to miluji! I když už mám vlastní svatbu nějaký „ten pátek za sebou, moc ráda si svatební šaty prohlížím a co víc, fotím je pro vás pro inspiraci.

Ruku na srdce, když jsem se vdávala já, rozhodně nebyl výběr šatů takový, jako je dnes. V současné době nabízí svatební salony opravdu dechberoucí modely, mezi kterými musí být až těžké si vybrat.

Svatební šaty – to je pro nevěstu ta nejzásadnější a nejkrásnější věc „k řešení “ na celé svatbě – alespoň, sama tomu věřím. I proto si nevěsty rády zajedou pro své vysněněné šaty do salonu, který je třeba i dál z jejich bydliště, protože ta paráda, ale i servis, nebo ceny, to zkrátka stojí za to.

Proto vám chci dnes představit Svatební salón Edita, který najdete ve Svitavách, na nám. Míru 63/37. Byla jsem se tu před pár dny podívat a spoustu krásných šatů jsem vám zde pro inspiraci nafotila. Proč právě tento salón?

Svatební salón Edita nabízí svatební šaty, ale i šaty společenké, nebo pánské obleky a šatičky pro družičky.

Svatební šaty tu nabízí od britské značky HADASSA. Šaty zde samozřejmě také půjčují, ale naprostá většina nevěst, které se obrací na tento salon, si nechává šít šaty vlastní.

Zprostředkují vám zde totiž ušití vámi vybraného modelu přesně na míru – vyberete si daný model, ale také barvu látky, detaily – a šaty vám ušijí. Zárukou je samozřejmě to, že vám takové šaty naprosto skvěle padnou hlavně, budou JEN VAŠE!

Máte tak zaručeno, že tyto šaty před vámi neměla na sobě žádná jiná nevěsta, jsou čisté, nové a ušité přesně podle vás.

Co je zásadní – tak cena těchto šatů. Ve srovnání s mnoha jinými salony máte své vlastní šaty, které vám už zůstanou, za stejnou cenu, za jakou se jinde šaty „jen půjčují“. Pro představu, ceny nových šatů se tu pohybují již od 9tis.

Značka Hadassa mimo jiné zastřešuje i známou italskou návrhářku Annette Moretti a francouského návrháře Dominique le Co.

Mimo svatební šaty pak tento salón nabízí i jedinečné společenské šaty – a musím říct, ty jsou také dokonalé! Na ples, slavnostní událost…

..nebo třeba i coby host, nebo družička na svatbu – jako dělané!

Nevěsty – myslím, že salón Edita a všehny ty krásné šaty si určitě zaslouží, abyste o nich minimálně věděly. :) Mít své vysněné svatební šaty, které vám navíc zůstanou – na památku na nejkrásnější den vašeho života – to je přeci splněný sen. :)

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie.

Svatební salón Edita najdete ve Svitavách na nám. Míru 63/37.

ODKAZ: SVATEBNÍ SALÓN EDITA / facebook
ODKAZ: SVATEBNÍ SALÓN EDITA / instagram