Moje vůně pro toto léto!

Ráda vám zde dávám tipy na zajímavé, ne tolik známé a přitom jedinečné parfémy, které si zaslouží pozornost. Nejinak tomu bude i dnes, kdy vám chci představit jednu dokonalou vůni, na které jsem se stala snad až „závislou“. Je od značky Juliette has a gun – věřím, že tento brand bude pro mnoho z vás cizí. Já jsem se s ním seznámila před více než 10 lety v Anglii a ty vůně mě uchvátily. Juliette has a gun představil nedávno novinku, je to unisex vůně Vanilla Vibes a je opět boží!

Se značkou Juliette has a gun jsem se seznámila náhodou, v jednom londýnském obchodním domě. Když jsme vycházeli ven, všimla jsem si u jednoho stánku s parfémy stojanu s flakony v krásném designu, které na mě působily lehce provokativním dojmem.

A protože tento způsob, styl, je mi blízký, hned jsem šla k parfémům přivonět. Ty vůně byly naprosto božské – nic tak jedinečného jsem nikdy necítila. Smyslné, velice silné, unisexové, podmanivé a neskutečně sexy.

Tenkrát jsem si vybrala parfém Juliette has a gun Lady Vengeance a právě tato vůně se stala jednou z mých nejoblíbenějších doposud.

V ČR se tato značka dlouho nedala sehnat – parfémy Juliette has a gun jsem objednávala přes zahraniční eshopy. Ovšem, nedávno jsem zjistila, že snad celé portfolio vůní Juliette has a gun najdete na Notino.cz – z čehož jsem skutečně nadšená. ;)

Ještě ve zkratce – značku Juliette has a gun založil Roman Ricci, vnuk slavné návrhářky Niny Ricci. Parfémy Juliette has a gun se nebojí jít proti pravidlům modernímu parfémářství, dokonce vytvořili parfém, který obsahoval pouze jednu jedinou vonnou složku. Vůně jsou provokativní, smyslné a skutečně sexy.

Navíc – z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že opravdu velmi dlouho vydrží – cítit vůni můžete dlouho, celý den – a na oblečení je znatelná až do vyprání. :)

Já jsem si nedávno objednala novinku – Juliette has a gun Vanilla Vibes. Jaká je?

Jak sám název napovídá, dominantním tónem v tomto parfému je vanilka. Ovšem, dalšími vonnými složkami jsou orchidej, santalové dřevo, pižmo, tonka fazole.

Typově se jedná o orientální, velice intenzivní, kořeněnou vůni, s nasládlými podtóny. Je to zcela jedinečný parfém, zcela jiný, než jsou mnohé vůně od známých, či známějších brandů.

Za mě je tato značka naprosto jedinečná, skvělá – a kdo měl možnost k vůním Juliette has a gun přivonět, okamžitě si je zamiloval. Věřím, že vy také!