Novinky značky Via Delle Rose Brno v butiku Amande

Nedávno jsem vám zde představila zbrusu nový monobrandový butik Via Delle Rose Brno. Pořídíte zde sportovně – elegantní módu italské značky Via Delle Rose – oblečení vyniká jedinečnými střihy, uvolněným stylem a špetkou extravagance. Každopádně, jsou to krásné věci, které stojí za pozornost! Značka Via Delle Rose je teď dočasně přestěhovaná do butiku Amande na Kallabovu 2 a mají teď spoustu skvělých novinek – pár outfitů jsem vám zde nafotila pro inspiraci, mrkněte v následujícím článku!

Stylově uvolněná móda Via Delle Rose mě opravdu baví! Je to přesně ten druh módy, který je mi blízký. Všechny věci jsou nesmírně pohodlné, příjemné, ovšem – nečekejte žádnou „nudu a šeď“!

Tato značka vás přesvědčí, že i sportovní kousky mohou vypadat nesmírně stylově, elegantně a žensky. Přesně taková je móda Via Delle Rose – v oblečení se budete cítit fajn po celý den, ovšem, bude vám to zatraceně slušet. ;)

Co konkrétně tato značka nabízí? V butiu Via Delle Rose Brno na Minské 55 jsem vám nafotila několik novinek!

V první řadě, seženete zde zajímavé šaty. Jsou v duchu sportovní elegance, dobře sedí, jsou příjemné a každý model má zajímavý střih, jedinečný detail, aplikaci, nápis…

Tyto šaty můžete nosit jak pro běžné denní nošení – pokud si k nim vezmete tenisky, stále to vypadá moc dobře.

Super jsou i trička – mě zaujala ta s prodlouženým zadním dílem. Mají je zde v několika barvách!

Za pozornost stojí i víc extravagantní kousky – třeba toto kimono…

…nebo tento lehký transparentní top ve fialové barvě, opět moc zajímavý kousek!

Via Delle Rose nabízí i denimovou módu – v butiku Amande koupíte denimové kraťásky, ale i džíny, které mají povedené barvy.

Co se právě barev týká, tak pro tuto značku převládají černá a bílá, ovšem jsou doplněné neonovovými kousky, což ve výsledku vypadá úžasně!

Mimochodem, neonové zářivé barvičky jsou tuto sezónu stále moc v kurzu! ;)

Co na novinky říkáte? Já myslím, že rozhodně stojí za to!

Značku Via Delle Rose najdete dočasně zastoupenou v butiku Amande na Kallabově 2.

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie.

ODKAZ: VIA DELLE ROSE BRNO / facebook